Ежедневна прическа за жената

прически

Много жени се интересуват от въпроса коя прическа да изберат за всеки ден. В крайна сметка, прическата трябва да бъде проста и в същото време красива. Сега ще се опитаме да ви помогнем.

Разхлабена коса

Тази прическа е универсална – изглежда красива, а създаването й не изисква много време и усилия.

Ако искате косата да стане вълнообразна, може да я сплетете или навиете на къдрици. На сутринта, като разплете плитките и внимателно ги срешете, може да фиксирате с гел.

Ако харесвате права коса, може да измиете на сутринта, след това подсушете косата със сешоар с дифузьор (с помощта на кръгъл гребен) и минете с пресата за изправяне.

Последният щрих: няколко капки „течни кристали“ и косата буквално става коприна.

прическа за жената

Прическа „Бейгъл“

Класика, обичана от много жени. Подходяща, както за офис, така и за специални поводи. Прави се точно за 10 минути.

Съберете косата внимателно там, където искате да направите кока си.

Разделете опашката на две части, завъртете всяка част поотделно в спирала в една посока. Завийте двете части заедно в нова спирала в обратна посока. Усучете получения турникет около венеца, закрепете снопа с фиби за коса и впръскайте малко лак. Прическата може да бъде украсена с красиви аксесоари.

Небрежна прическа

За тази прическа не се искат много усилия. Достатъчно е само да измиете косата и да я подсушете естествено, без да използвате сешоар. Изправете бретона и горните кичури коса с преса, долните трябва да останат незагладени – така ще създадат обем.

Вземете малко вакса за косата и разделяйте с ръце, след това я разрошете. Така, кичурите ще се изправят и стайлингът ще изглежда обемно.

Този стайлинг изисква внимание на цялото изображение – ярък грим и красиви дрехи. В този случай небрежността, трябва да е само, върху косата.