Жената без ютия? Как да изгладим дрехите без ютия

жената

жената

 

Жената просто не може да излезе навън с измачкани дрехи. Вярно, че понякога рано сутрин или няма време да ги изглади или просто не и се глади, но дали няма начин да се справи с това, без ютия?

 

Не забравяйте факта, че всяка дреха е от различна материя и се глади при определени условия. Има ли начин да се справите с всяка дреха с алтернативен метод?

Естествено, дори няколко и ние сега ще ви ги споделим.

Сешоар.

Жената винаги трябва да е изобретателна. Един сешоар може да ви помогне в сутрешното гладене. Напръскайте леко дрехата с вода и след това насочете сешоара към дрехата. Това ще помогне в гладенето, но определено не очаквайте перфектни резултати.
Избягвайте и да държите материята много близо, за да не я увредите. Сами ще успеете да прецените на какво разстояние да държите дрехата, щом хванете сешоара.

 

Влажна кърпа.

На жената може да и се е случвало да е ползвала подобен метод или изобщо да не е чувала за него. Вземете влажна кърпа, не мокра, а влажна. Поставете дрехата върху масата и разтъркайте по материята. Тежестта на кърпата ще помогне на дрехата да се отпусне и да се изгладят гънките.

жената

Влагата под душа.

Най-добрият съвет за жената да свърши две неща едновременно. Поставете дрехата на закачалка в банята, докато се къпете и оставете на влагата да си свърши работата. Ако мислите, че има прекалено много влага около вас, то тогава използвайте сешоар за да направите дрехата още по-гладка.

Този метод, също не гарантира чудеса, но поне не изисква никакви усилия.

Вижте също – 7 решения за мазоли вкъщи

Чайник или кана с вода.

Подобно на предходният метод, поставете на огъня (или включете в контакта) вода за заври и над парата от водата, поставете дрехата. Може да ви се стори малко шантав метод, но си заслужава да се опита.
Много интересно за жената би било да разбере, как трябва да постави дрехата над котлона с канчето с вода?

 

Преса за коса.

Ще приключим с тези съвети за жената с най-абсурдният – преса за коса.
Тя реално погледнато си е ютия, просто с по-малки размери. Трябва много да внимавате, когато започнете да гладите с пресата за коса (колко абсурдно звучи). Тя трябва да има по-ниска степен на температура, да не прегрява или да е с релефни плочки.
Доста изисквания за една уникална глупост.

Ако не ви се вярва, просто си представете как сте застанали пред приятелките си и гладите с пресата за коса.

 

жената