Видео съвети за вашата коса. Колко от тях работят?

хубава коса

Жената определено знае цяла торба с трикове за коса.

Дали става дума за нейният растеж, оформяне, боядисване, подстригване и всичките и възможности, жената определено има сериозен набор от инструменти за целта. До къде стигат те обаче? Колко неща наистина знаете и колко от тях могат да бъдат подобрени? Нека да го сложим в този ред – има изключително много методи -> всяка жена ползва различен метод -> подобрява го по свое желание и преценка -> препоръчва го на приятелка. Общо взета така се свеждат нещата.

жената
Решихме обаче да се поразровим в интернет и да започнем изцяло нова рубрика, която да ви показва различни методи и съвети за вас и вашето всекидневие. Единственият проблем обаче, е че много от тях, ще бъдат на английски.

Жената иска натурално изглеждаща къдрава коса?

Дори за подобно нещо може да намерите клипове в интернет. Като следващата ни кандидатка например. Тя умело се справя с фризурата си и ще ви научи на няколко трика. Нека да бъде ясно, че много от клиповете, вече може да са ви пределно ясни от гледна точка на методика. Ние се опитваме да покажем на тези, които не знаят как се прави. Най-основното нещо което ви трябва е търпение. „Трай Мамо за хубост“ вероятно важи с пълна сила в тези клипове.

Жената иска да мирише по-добре и за по-дълго?

Че това не е само за жената! Понякога отиваш до магазина да си купиш хубав парфюм, купуваш си дори по-скъп и той мирише само 10 минути! Че кои не мрази това? Дали няма начин да накараш твоят парфюм да мирише по-дълго и по-добре? Нещо като магически начин да започнеш да миришеш 24/7 на любимият си аромат? В следващото видео ще попаднете на точно това. Ето ви 8 лесни стъпки как да направите парфюмът ви да издържа повече.