Жената декорира с бръшлян – съвети и идеи

жената

Жената винаги е обичала уюта и спокойствието. Затова, тя е готова на всичко за да го постигне. Декорацията с бръшлян, може да ви се струва досадна, дори глупава, но има доста хора, които използват това растение за украса.

Бръшлянът, може да е голям приятел на жената с неговите гъвкави и нежни клони, които осигуряват перфектното декоративно решение както за градината, така и за дома или части от жилищното пространство.

Ето ви няколко приятни идеи, как да използвате бръшлян за декорация.

В градината:

женатаБръшлянът се оказва да е популярен представител на вечнозелените храсти, които могат да се използват в домашната градина. Най-популярното му използване е при беседки и навеси. Перфектен начин да направите още по-зелена вашата градина. Ако беседката ви, ако има небоядисани части или не ви харесва как е направено, перфектен начин е да го скриете с бръшлян.
Създава романтична атмосфера, прикрива от ярката слънчева, което е отлична завеса за летните месеци.

За да постигнете този ефект, поставете няколко саксии в основата на беседката, като броят им зависи от големината на беседката. Закачете стъблата им за основата на решетката, за да им е по-лесно да пълзят по нея.

След като постигнете желаният ефект, можете да изкарате внимателно от саксията и да засадите в земята.

жената

 

Украса за маса за жената.

Тук изборът оставяме изцяло на вас. Можете да поставите малко бръшлян в малки, декоративни чашки, за да привлича вниманието максимално, да го поставите в чайник, които да използвате като саксия.

Използвайте го и за допълнителна украса към кошничка с плодове или към други цветя.
Не забравяйте, че от бръшлян можете да направите и чудесен венец.

Жива завеса за жената.

Това може да ви се стори малко екстравагантно, но определено, ако сте фенове на зеленината вкъщи и искате да се чувствате още по-свързани с природата, можете да поставите една дъска над вратата и да увиете около нея жив или изкуствен бръшлян. Живият, не  е много идея, защото вероятно, ще трябва да го сменяте често.
Изборът е изцяло ваш, но определено подобни решения освежават вашият дом и допринасят за мириса му.

Замислете се, още колко много решения можете да намерите с помощта на бръшлян. Жената е креативно същество и може да намери още много полезни приложения на пълзящият храст.