Домашен лек за прочистване на артериите

жената

Жената вече знае прекалено много начини и действия, които могат да навредят на вашият естествено метаболизъм и начин на живот.

Тялото ни всеки ден приема всякакви боклуци и храни в които не знаем какво се съдържа поради простата причина, че вече не можем да се доверим на никого.
Лошата храна и недостига на достатъчно движение са основни причини за различни заболявания – по-често задъхване, излишни килограми и нивото на холестерол и захар излиза от стандартите. Не е ли време да се размърдаме?

Високият холестерол е доста срещан проблем. Вреди сериозно на кръвоносните съдове и кръвообращението. Няма смисъл да ви казваме, че подобни признаци могат само да ви навредят. Те могат да доведат до заболяване наречено атеросклероза, което крие голям риск за жената от инфаркт и инсулт.

Няма съмнение, че редовната физическа активност и спазването на определени режими при хранене на жената (а и не само) ще са най-добре за здравето и кръвоносните съдове.

Може да не се отправяте веднага към доктора за въпроси за подобряване на кръвоносната ви система. Ние ще ви споделим един народен лек, които може да ви помогне с борбата с неправилното циркулиране на кръвта.

билки

Ще ви трябват следващите съставки:

2 чаени лъжици настърган корен от джинджифил
100 грама стафиди (любими на жената)4 чаени лъжици зелен чай
Литър вода
2 супени лъжици мед

До тук не звучи нищо сложно за жената. Повечето от нещата можете да намерите в кухнята. Да не говорим, че дори и да ги нямате, не струват толкова много в магазина.
Сега как да ги смесим обаче?

Слагате водата в голяма тенджера на котлона да заври. След като това стане, добавяте стафидите. След 10 минути врене, ще трябва да махнете тенджерата от котлона и да добавите джинджифила и зеленият чай.
Покривате с капак и оставяте за една нощ.

На сутринта прецеждате сместа и добавяте мед.
Приемайте по 150-200 мл 30 минути преди ядене (без значение кое). За да усетите пълен ефект от тази отвара, ще трябва да я приемате поне около месец и между това време, да избягвате да ядете мазни и нездравословни храни. За жената това е много важно, понеже тя винаги се опитва да запази фигурата си.