Жената избира хубав чадър

жената избира чадър

В България климатичните условия са предразполагащи да ползваме чадъри, които да ни пазят от дъжд, почти през цялата година. Не, не става въпрос за онези скъпите чадъри по плажовете ни. Онези ни пазят само от слънце през отпуската, но пък за сметка на това ни струват, колкото няколко целогодишни чадъра против дъжд. 🙂
Единствено месеците или дори дните, в които температурите са под нулата и вали сняг е вероятно да нямаме нужда от чадър, но пък реално ни върши работа и ако не желаем да ни вали мокър сняг.

Следователно жената има нужда от хубав чадър, който да пази прическа, грим и облекло от сериозно подгизване, което времето може да ни предложи през месеците от април до ноември.

Какви показатели имат хубавите чадъри?

  • Устойчивост на вятър. Определено това е важно качество, що се отнася до качество и покриване на основни нужди.
  • Удобна ръкохватка. Ръкохватката е частта, която има директен допир с нас. Логично е да желаем приятна за хващане дръжка на чадър, с ергономична форма, ненатоварваща ръката по време на носене. Като материал – дървен или гумен.
  • Дължина. Като препоръка за дължината на чадъра може да отбележим, че е нуобходимо да бъде между 80-100 см. Уверете се, че ви пасва, за да не се ядосвате, когато се налага да го ползвате.
  • Диаметър. Или иначе казано – покривната площ на чадъра. Тук също размерът има значение. За да сте сигурни, че ще ви предпазва от дъжда се ориентирайте към чадъри с диаметър над 100 см.
  • Материя. Става въпрос за плата, от който е направен чадърът. Определено трябва да е непромокаем и същевременно бързосъхнещ.
  • Практичност. Ако не ви се носи като бастун, то определено се ориентирайте към сгъваем чадър. Удобство за носене в голяма дамска чанта и винаги под ръка.
  • Лек. Да, чадърът ви трява да е лек и приятен за носене. Все пак не сте на фитнес.
  • Механизъм. Автоматичното разгъване си е нещо, като автоматично отваряне на врата на асансьор. Можем и сами, но пък е по-удобно.
  • Цена. Не се надявайте на нещо качествено на цена под 5 лв. Хубавите чадъри са между 20 и 50 лв. Ако търсите лукс – повече.

Практичното и полезното са едната страна при избора на хубав чадър, но няма как да не обърнем внимание и на чадъра, като моден аксесоар и част от цялостната визия на модерната жена.

Има различни модели чадъри, но определено тези, които хващат окото са елегантни, големи и допълващи аутфита.

Модерни чадъри са прозрачни, флорални или едноцветни. Разбира се има всякакви разцветки и красиви мотиви за всеки вкус.

Ето нагледно два прекрасни чадъра, които няма как да не харесате:

  1. Прозрачен флорален чадър
прозрачен флорален чадър
Може да закупите на цена 26,99 лв. онлайн тук

2. Луксозен ветроустойчив чадър

луксозен чадър
С това бижу може да се сдобиете онлайн за 63,90 лв.