Изборът на чанта за тази година

чанта

Жената има своя вкус за всеки сезон. Тъй като вече сме много близо до летният сезон, макар температурите понякога да показват различни неща, нека се опитаме да разгадаем с няколко думи, какви биха били модните тенденции при чантите тази година.

За моделите много трудно може да се определи, защото всяка жена е сама за себе си красива и само определен тип чанта и подхожда. Тенденцията която виждаме е всякакви модели от най-старите форми до най-новите. Както ви казахме, жената има своето мислене за нейната чанта.
Ярките цветове категорично владеят пазара и в това няма намеса дали, ще е стар модел или нов. Просто се стараем да изпъкнем повече и с колкото се може по-ярки цветове.

чанта

Картинките или така наречените „принтове“ по чантите тази година са насочени изцяло към цветя или нещо изчистено (без никаква картинка). Всякакви видове цветя, без значение дали ще е само едно, дали ще е с няколко листа и други.

Размерите тази година се променят доста рязко, понеже големите чанти тип „торба“ отстъпват място на малките и шикозни чантички, в които жената явно успява да побере нужното.

чанта

След всичко това казано, тази година, ще се наблюдават средни и миниатюрни чанти с цветя и ярки цветове. Има изключително много модели от този вид на пазара, няма нищо страшно в това дали вече не са изкупени, просто трябва да внимавате кои модел точно си купувате.
Чантите с фронтално (изобразено на лицевата част на чантата) цвете или декорация са абсолютно задължителни тази година. Жената трябва да показва по всякакъв начин какво нежно цвете е и как нейната чанта и отива.

Ако пък не сте любителки на нито едно от нашите предположения, тогава ще ви насочим към комбинацията от няколко цвята. Помислете за нещо преливащо или само два цвята, най-много три, но не си помисляйте и за повече. Вие сте дама все пак, не ходещ цирк.

По отношение на супер мини чантите, там жената трябва да знае за какво и е. Ако ходите с телефон, цигари и лична карта, всичко което може да ги събере е достатъчно. Хубавото на този тип чанти е, че има изключително много размери и видове. Може дори да си намерите някоя, която изобщо няма да видите никъде, нещо шантаво, откачено.