Нека ви помогнем в избора на кожено яке

жената

Есента е почти тук и на жената и трябва ново кожено яке? Нека ви дадем няколко съвета за избора.

На първо място, нещото с което всяка жена се тревожи – изкуствена или естествена кожа?
Най-важно е да знаем, че всичко тук опира до двата най-важни фактора – вашите виждания (дали сте ЗА продукти изработени от истински животни или сте повече за някакви химикали от лабораторията) и паричното ви състояние. Няма жена, която да не е виждала разликата в парите от двете материи.

Изкуствената кожа и изобщо продукти с нея може да се намери много лесно. Тя е достъпна и евтина и има голямо разнообразие от цветове, кройки и размери. За минус тук може да се брой краткият живот, които постоянно чуваме че има.
Истинската кожа от друга страна за много хора (включително жената) е като инвестиция. Ако се грижите за него правилно, то ще ви надживее. Цената обаче наистина удря в джоба и може би ще си позволите само едно. Пък и дали жената иска само едно яке за цял живот? Това напълно ви кара да се замислите – кое му е инвестиционното? Според вас, някой ще купи ли якето ви след 20 години?

жената

Жената и коженото яке за нея.

Кожените якета не са чак толкова различни едно от друго, че да не си харесате нищо. Естествено, че ще се намери нещо и за вас. Разбира се, всяка жена на тази планета има своите уникални форми и може да се окаже трудно да се намери яке за всяка. Твърде ниските и надарените дами са сред тази категория.

Кожено яке за малките минионичета.

Дребните и слаби момичета определено имат проблеми с кожените якета, защото винаги им стой като подарено (едно такова, не на място). Идеално решение за тях е късо, кожено яке което едва покрива вашата талия. Наблегнете и на по-ярки цветове, вместо винаги черно. Ако видите някое с по-широки ръкави, които могат и да се навиват, също му обърнете малко внимание.

Жената и кожено яке за по-пълни дами.

Най-подходящи за жената биха били якетата с асиметричен цип. Кожено яке без яка също е добър избор. Наблягайте на по-дълги модели, които наподобяват блейзер. Те са далеч по-подходящи за вашата фигура.

Вие спадате към дамите на височина? Тогава на вашето внимание, ще предложим по-дълги модели и покриват дупето поне наполовина.