Изтощени сте? Вашата работа може да е вредна за вас

жената

Жената има навика да прекалява с работата.

Не говорим само на работното място – у дома, чистите постоянно, дори не се отпускате достатъчно, за да може тялото и умът ви да си починат. Не отделяте внимание на семейството си. Всички забелязват това, а то изобщо не влияе добре на вас.

Жената се ядосва лесно.

женаЗа някой, това може да няма голямо значение, но има хора, които се дразнят дори за най-малките неща. Това идва най-вече от изтощение, защото просто не намирате вече сили да слушате досадни глупости. На много хора това няма да им понесе добре, така че е добре да обмислите отношението си.
Съвет за по-добра реакция би бил, да бройте до 10. Осъзнайте какво ще кажете и за какво става въпрос и тогава помислете, дали е правилно.

Жената закъснява все по-често.

За някой, това би било просто грешка на часовника на чакащия, но за други точността е много важно нещо. Причина за по-честото ви закъсняване би била, да имате прекалено много задачи на гърба си. Справянето с този проблем, може да се реши с един строг график. Сложете си едно време в което да вършите дадена задача и не го нарушавайте.

Не спите добре.

жената
Това може да е от много неща. Най-често обаче е от работа, защото там прекарваме най-много от времето си през денят и няма начин, да не доведем проблемите вкъщи. Нашият съвет преди лягане, е да помислите за начин да отпуснете мислите си. Разходка из парка например или някоя романтична книга, нещо, което да отвори съзнанието и да ви отпусне от проблемите.

Вижте също: Кои са най-мощните антиоксиданти

Не почивате достатъчно дълго или често.

За жената това е много трудна задача. Замислете се, кога за последно прекарахте цял ден в гледане на филми под завивките? Кога излязохте на кафе или кино или нещо друго, което да накара мозъкът ви да мисли за нещо различно? Нашият съвет е, да си давате по-често почивка, да помислите за нещо различно, да накарате тялото си да се чувства жизнено, а не постоянно да сте забили в сивото ежедневие.

Жената няма хоби?

женатаТова няма как да стане. Все ще се намери нещо за правен. Без значение свободна или заета дама сте от гледна точка на мъж, винаги можете да намерите нещо интересно за правене. Помислете за неща, които са ви привличали в младините и вижте дали не можете да ги правите и сега. Това също може да ви накара да се отпуснете.

Жената не знае какво да прави, когато има почивен ден?

Това е често срещано, не само при вас. Ако през тези дни просто не ви свърта на едно място, а градът вече е станал прекалено тесен, можете просто да направите кратка разходка до някой по-близък или да се насочите към природата. Имате камера, снимайте.