В коя от тези 4 типа връзки се намирате вие?

любов

Жената и като цяло нейната връзка винаги се подлагат на изпитания.

Нека да разгледаме това изследване за видовете връзки, което се е провело за изминалите 9 месеца и е между 376 двойки. Шансът вие да попаднете в някоя от тях е изключително голям, но трябва да знаете – само една от тях продължава дълго.

1. Драматични двойки

Не си мислете, че само жената има навика да изпада в драми. Това може да е и мъжката половина.
Този тип връзки са изпълнени с караници, неразбирателство и винаги когато взимат решения, единият ги взима насила.  Винаги търсят грешките в другия и го обвиняват за изневяра, която не е направил.
Тази връзка няма голям шанс да успее, защото на никой няма да му е приятно всеки ден да слуша караници и лъжи.

 2. Жената и нейната половинка непрекъснато се карат.

Другото ниво на връзката в точка 1. Тук вече говорим за сериозни караници и несъгласие. Тяхната връзка се крепи в балансиране между страст и караници.

В един момент се искат страстно, а в друг се карат ужасно. Такава връзка не е обречена да продължи. Омагьосаният кръг спира, само когато един от тях каже стоп!

3. Социалните двойки.

4 вида връзки

Не само жената може да стой постоянно на телефона си!

Тези двойки може да ви се сторят много странни. Те са в отлични отношения един с друг, но взимат решенията си с помощта на някой приятел, а не на половинката. Широко разговорливи. Вземането на решения с друг човек, може да доведе до конфликти с половинката и недоверие. Не се знае колко може да продължи тази връзка.

4. Най-добрата връзка.

Жената има нужда от упора и разбиране. Тези двойки си дават точно това. Разбиране във всеки един момент и подкрепа. Винаги се опитват да задълбочат връзката си при всяка нова възможност. Споделят си и се стараят да поддържат огъня на любовта. Срещи по заведения, кафета навън, цветя (жената обожава това).