В коя от тези 4 типа връзки се намирате вие?

любов

Жената и като цяло нейната връзка винаги се подлагат на изпитания.

Нека да разгледаме това изследване за видовете връзки, което се е провело за изминалите 9 месеца и е между 376 двойки. Шансът вие да попаднете в някоя от тях е изключително голям, но трябва да знаете – само една от тях продължава дълго.

Драматични двойки

Не си мислете, че само жената има навика да изпада в драми. Това може да е и мъжката половина.
Този тип връзки са изпълнени с караници, неразбирателство и винаги когато взимат решения, единият ги взима насила.  Винаги търсят грешките в другия и го обвиняват за изневяра, която не е направил.
Тази връзка няма голям шанс да успее, защото на никой няма да му е приятно всеки ден да слуша караници и лъжи.

 
2. Жената и нейната половинка непрекъснато се карат.
Другото ниво на връзката в точка 1. Тук вече говорим за сериозни караници и несъгласие. Тяхната връзка се крепи в балансиране между страст и караници.

В един момент се искат страстно, а в друг се карат ужасно. Такава връзка не е обречена да продължи. Омагьосаният кръг спира, само когато един от тях каже стоп!

3. Социалните двойки.

Не само жената може да стой постоянно на телефона си!

Тези двойки може да ви се сторят много странни. Те са в отлични отношения един с друг, но взимат решенията си с помощта на някой приятел, а не на половинката. Широко разговорливи. Вземането на решения с друг човек, може да доведе до конфликти с половинката и недоверие. Не се знае колко може да продължи тази връзка.

жената

Вижте също – Ушната кал подсказва за здравословни проблеми?

4. Най-добрата връзка.

Жената има нужда от упора и разбиране. Тези двойки си дават точно това. Разбиране във всеки един момент и подкрепа. Винаги се опитват да задълбочат връзката си при всяка нова възможност. Споделят си и се стараят да поддържат огъня на любовта. Срещи по заведения, кафета навън, цветя (жената обожава това).

Най-опасните предмети за малките деца
Какво да подарите на половинката според зодията за 14 февруари