Интимните грешки в една връзка. Защо и как?

жената

Жената или нейната половинка винаги правят грешки в една връзка.

Грешките могат да са от всякакъв характер, но най-често са свързани с интимността. Такива грешки, често са основно извинение за разрушаването на дадена връзка. Кой обаче биха били най-честите грешки между двама партньори в това отношение?

Мислят, че като заведат жената (или мъжа) на вечеря както преди, нещата ще се оправят!

Още в началото на връзката ви, такива срещи са много подходящи да се разсеете малко и да си припомните защо се заедно. Ето защо вече в напреднал стадии на връзката хората си мислят, че като опитат пак с вечерята и всичко ще се оправи. Не се получава, нали?

Това което наистина трябва да направите е, че винаги трябва да се стремите и чувствате като млади гаджета. Все едно вчера сте се запознали. Комбинацията от младост в една връзка и силна любов може да отключи у вас стари спомени и желания.

Пренебрегването на ласки в леглото.

Това е доста по-срещано при жената. Мъжете винаги са готови за това. Наистина разбираме всяка жена, не е лесно да си домакиня и да работиш. Това обаче е честа причина приятелят ви да започне да кръшка.
Ако наистина искате да запазите отношенията си, трябва да преосмислите нещата, които правите и кога да ги правите в леглото.

Заседнахте на една вълна?

Жената мрази това отношение във връзката си! Всичко да е едно и също, без нови преживявания, без нови усещания и нови спомени. Ако наистина искате нещата между вас да се издигнат до ново ниво, трябва да се постараете да раздвижите връзката си. Изненада, неочаквано пътуване, дори едно разговаряне на различни от всекидневните ви теми може да ви помогне много повече от колкото си мислите.

Общуването в ключов момент за всяка връзка.

Постоянното притеснение, че вече не правите нищо в леглото.

Това започва да се проявява при жената, когато тя има желание, но той не. Значи нещо не е наред. Има хора вкопаващи се още повече в проблема с липсата на секс и това дори придава още повече тежест на връзката ви.

Ако имате намерение да сте със същият човек, направете нещо! Една жена винаги може да измисли начин да забавлява мъж в леглото. Бъдете смела, не се притеснявайте, променете нещо в облеклото дори.

И на последно място, да поговорим за чувствата.

Жената има много повече чувства от мъжа. Това е вярно, но тези чувства трябва да се подхранват равномерно и при двамата. Не може само единият да дава и другият да взема.
Трябва постоянно да си показвате, че се обичате, че се подкрепяте и цените един друг. Колкото повече показвате на човека до вас, че го обичате, толкова повече и той ще се радва да е с вас.

Това си е сигурна защита срещу изневяра, ако човекът до вас смята да е с вас за дълго.