Жената иска по-траен парфюм? Три стъпки за аромат

парфюм

Жената обожава да ухае добре.

Какво да правим обаче, когато любимия ни парфюм просто не иска да ухае вече? Има ли някакъв начин да се справим с този проблем?

Първо, преди да ви кажем няколко ключови съвета, че ако искате да мирише повече, Вашия парфюм трябва да е парфюм, а не тоалетна вода.

След като сте разбрали това, добре е с вас да има приятел, които да може да подуши дали мирише силно или не, защото Вашия нос е далеч по-лесен за объркване.

парфюм

Мястото на пръскане.

Това е много важно, защото телесната топлина на жената (както и на мъжа) разпръсква аромата на парфюма по-добре. Трябва да знаете няколкото ключови точки за пръскане на парфюм, който да трае по-дълго: китките, шията, зад ухото (което жената прави по-често), зад коленете и от вътрешната страна на лакътя.

Жената търка китките си за по-силен аромат.

Това си е като мит-легенда. Някой казват, че така по-добре ароматът се абсорбира от кожата. Това не е по никакъв начин гарантирано, дори невероятно. По-добре е просто да се напръскате и да оставите молекулите да попият сами в кожата. Не си правете труда да търкате или да втривате в дрехите или каквито и да било други движения. Просто оставете за минута да попие.

Овлажнител за жената.

Най-добрият начин да накарате кожата си да мирише повече, е като се грижите за нея предварително. Използвайте овлажнител без миризма за кожа. Третирайте кожата си добре и тя ще ухае добре. Жената има много подобни кремове и мазила, едва ли няма да намерите някои и в чантата си.

Използвайте такъв без аромат. Вазелинът е такъв, дори е прекалено евтин за да не се вземе.

За да си гарантирате обаче дълготраен аромат, доверете се на думите на приятели или на продавачката. Може да трябва да похарчите повечко (не че за жената, това е чужда дума), но понякога по-скъпото е по-добре за дълготраен аромат.