Жената и кошът за пране – Допълнителни ползи

жената

Жената винаги трябва да умее да измисля нови приложения на вече съществуващи вещи. Дали няма да може да оправи и един кош за пране?

Колкото и да ви се струва странно, един кош за пране може да има много повече свойства от колкото си мислите.

По-лесно къпане

Може да ви звучи странно, но жената винаги има нужда от допълнителен съд, особено когато има бебе. Докато още е малко, то винаги обича да пръска всичките си играчки навсякъде. Използвайте кош за пране за да ги съберете на едно място и да не ги гоните из цялата баня.

По-чисто антре.

Жената винаги има много обувки. Още повече има, когато и децата са в повече. Никой не подрежда обувките на входа на апартамента/къщата, затова поставете един кош за пране и нека мръсните обувки да се събират там. Това важи и за тези, които са прекалено кални, за да стоят на пътеката.

Така много по-лесно ще можете да ги пренесете до пералнята и няма да нацапате другата част от апартамента.

кош за пране

По-чист басейн или плаж.

Това може да звучи доста обширно за жената. Идеята е, че ако имате на вилата басейн или сте на морето с децата, то един кош за пране би свършил чудесна работа в заниманието, да приберете и подредите всички играчки или вече ненужни неща на децата си.

Хубавото е, че може да поставите всякакви неща – мокрите кърпи, лосионите, кофички с пясък и прочее.

Вижте също – Декор с бръшлян – Съвети и идеи

Охладител за напитки.

кош за пранеТова може да е спасението на жената. Използвайте кошът за пране, като поставите напитките в центъра, а около тях и под тях поставете купчета лед. Така ще имате студени напитки и излишната вода от кубчетата лед, ще изтече през отворите на коша.

Транспорт на домашни любимци.

Още една полезна функция за жената. Можете да пренесете домашните си любимци до дадена локация, ако нямате клетка за това.

Наместете ги удобно и просто ги преместете на нужното място.

Предпазване растенията на балкона.

Жената винаги държи няколко растения на балкона. Ако виждате, че се разразява буря, но не можете да приберете цветята сама, използвайте кош за пране. Обърнете го и се уверете, че няма как да падне от силният вятър.

Така вашите цветя ще останат защитени и дори пак може да бъдат напоени от дъжда.

Подреждане на стаята.

кош за пранеНай-големият кошмар на жената! Малките деца са малки дяволи и няма начин да не разхвърлят всичко. Вашето решение би било, да събирате всичките им играчки в коша за пране. Така много по-бързо ще разчистите и дори няма да ви се налага да ги подреждате отново.