Жената и напуканите пети

грижа за петите

Жената и напуканите пети са такива врагове, че просто си нямате идея. Петите са много важна част от тялото. Не искате хората да виждат хубаво изчистените ви и прави крака, а петите просто да са като шкурка. Жената трябва да поддържа петите си всеки ден и така както маже ръцете си с крем, така и да се грижи за петите.

Ако не се грижите за петите си, с времето нещата ще стават все по-зле и по-зле. Кожата продължава да загрубява и да загрубява и не се знае, до къде може да стигне. Като начално действие за започване на грижа за петите, може да се насочите към използването на хидратиращ крем сутрин и вечер. Нека в състава му да има урея и глицерин.

напукани пети

Гледайте да се насочите към продукт, които засилва процеса на регенерация, премахва мъртвата тъкан и да не забравяме – миризмата. Жената никога не иска да има миришещи крака!
Ако не използвате услугите на педикюр, по-често използвайте регенериращ крем с натурални масла. Знаем, че само до тук ви изброихме два крема, които трябва да се нанасят често, но това не трябва да ви отказва. Както ви казахме, петите са много важна част от вашето тяло и не искате летният сезон да показва нашкурените ви крака. Жената трябва да изглежда стилна и ослепителна.

грижа за краката

Към рецептата за здрави пети на жената, трябва да добавим и още един крем, сутрин и вечер. Той трябва да регенерира и да попива по-бързо, без излишни омазнявания. Често подобни продукти, омекотяват и ароматизират загрубялата кожа.

Такива кремове, са много подходящи за летният сезон, където всеки ден носите джапанки или чехли, които показват петите ви. Не че мъжете гледат петите на жената, но жените го правят.

Естествено, можем още много кремове и балсами да ви изброй, но въпросът ще достигне до там, че в един момент, ще се мажете цял ден с 10 различни вида масла и кремове. Жената няма време за толкова дълги процедури, затова просто се захванете с няколко крема в началото, 2 или 3 и вижте как ще проработят те на загрубелите ви пети.

Ако наистина помагат, тогава може да продължите да ги използвате. Ако не, тогава просто, ще ги смените.