Жената и нейните аксесоари за лятото

летни аксесоари жени

Лятото е доста горещо за жената, затова както всяко друго, тя ще има нужда от своите начини да се предпазва. Ето няколко модни аксесоара, които се очертават да бъдат голям хит това лято, макар едва сега да започва с повишаването на температурите.

Кръгли очила

кръгли очилаТази мода от миналия век явно отново е дошла. Хубавото обаче днес е, че има много размери с много видове рамки. Можете да изберете най-големите и те пак да ви отиват. Няма нещо, което да не отива на жената. Тези очила може да не са най-точният избор, затова внимавайте и винаги съчетавайте с облеклото си.

Колие по шията

женатаТова никога не сме го възприемали сериозно, защото стои като кучешка каишка на жената. Ако на вас обаче ви харесва, спокойно можете да излезете с него навън, тъй като се очертава и това да има място на летните подиуми през това лято.
Жените харесват колиета и в съчетание с хубава лятна рокля придава сексапил. Цветовете също са от значение, но жената винаги може да е справи с този проблем.

 

Шапка с периферия

женатаТова ни е любимото. Тази шапка, придава на жената загадъчност и ни връща малко назад във времето.

Никога ли не сте харесвали жената (говорим на мъжката аудитория) която е по бански на плажа и има такава шапка? Тя изглежда секси и толкова загадъчно, че искате да я наречете херцогиньо или баронесо.

Това е един от малкото аксесоари на жената, които показват наистина, че тя е дама и наистина вдигат нивото на класата.

 

 

Чехли

женатаМоже на някой да му е забавно, но жената не е фенка да ходи в горещите дни с токчета, по горещият асфалт. На пазара има предостатъчно модели чехли или нашите „джапанки“, че едва ли има момент в които да няма как да ги съчетаете.
Прохлада за краката и красота за жената. Какво по-добро за лятото.