Жената и няколко простички желания от мъжа

жената

Жената винаги се задоволява с много по-малко от колкото и се полага. Винаги се опитва да е опора на мъжът до себе си и винаги забравя за собствените си искания и дори решения.

жената

За жената, това звучи като доживотен затвор.

Ако не искате да сте в такъв затвор цял живот, тогава просто изкажете мнението си. Признайте какво искате да се случи, как и къде. Няма по-добър лек от това. Не се страхувайте да кажете на един мъж какво искате от него или какво искате да се случи. Изкрещете го, може вселената да ви чуе и да изпълни вашите желания (ако мъжът до вас не го стори).

Не трябва да се задоволявате само с това, което ви дава той. Трябва и вие да кажете какво искате. Трябва да застъпите и да покажете жената в себе си.
Жената има няколко неща, които наистина заслужава да получи:

Партньор, които да ни уважава.

Това наистина е много важно за жената! Уважението е винаги много ценено, а когато е във връзка между мъж и жена, можете да го видите много рядко. Доминираща фигура винаги е мъжът, но и жената не трябва да се предава. Тя трябва да се опитва да получава повече внимание и уважение. Не сме по-долу в хранителната верига от мъжете.

жената

Жените имат нужда от отдаденост.

Прекалено много станаха мъжете, които не са отдадени на каузата за връзка. Няма значение дали тя е само временна или говорим за след сватбени отношения. Всеки си намира всякакво извинение за да се отдели от жената, като понякога се стига и до крайности!

Ако знаем, че мъжът до нас ни е отдаден напълно и можем да му имаме доверие, то тогава всяка жена би била много по-спокойна и уверена с него, че дори и той не знае какво може да получи в замяна на това доверие.

Вижте също – Кошът за пране – Допълнителни ползи

Жената иска да бъде желана.

Това е едно от най-старите желания на жената.
С времето, интересът на мъжа започва да се изчерпва. За това може да има вина жената, но и мъжът. Колкото повече искате една жена, толкова по-добре ще се чувства тя. Винаги сме обичали да се чувстваме желани и в обятията на някой мъж!

Трябва да има мъж, които да е там в добро и зло.

Може вече да се повтаря, но това също е старо изискване. Ако мъжът вече е дал клетва, нека я спазва, нека да покаже, че наистина държи на думата си и може да му се вярва. Нека да видим наистина, колко е мъж и до колко може да се справи с всичките проблеми на жената. Да покаже колко го е грижа за нея и как може да и помогне в различните ситуации.

Ако се справи с всички тези предизвикателства, то тогава това е мъжът.

жената