Жената и нейното остаряване според зодията

жената

За много хора, зодията значи много, но какво означава тя за жената, когато остарее?

Жената овен

Жената със зодия овен, често има наклонност да не обръща внимание на своята възраст. Рядко мислят за утрешният ден и просто живеят живота си на момента.
Тяхната жажда за живот им дава достатъчно енергия дори и в напреднала възраст.

Жената овен, може да скочи на мотора дори на 60 години и дори няма да помни, че е на толкова.

жената овен

Жената телец

Телците обичат да си угаждат най-вече за храна. Напълно нормално е за тях с напредването на възрастта и стрелката на кантара да се покачва. За съжаление, с годините телците губят своята физическа и психическа гъвкавост, като добавим и болежките на старини, може да се каже, че ги очакват сериозни старини.

жената телец

Жената близнаци

Щом започнат да остаряват, забавните близнаци изобщо не губят своята енергия. Много рядко можете да видите представител на тази зодия да стои вкъщи и да бездейства. Близнаците са динамични, активни, пълни с енергия и ако здравето им го позволява, ще продължат да се развиват много след пенсионна възраст.

жената

Жената рак

Има два начина за остаряване на представителките на зодия рак: никога не порастват или се превръщат в много грижовни персони, които с радост се отдават на семейството. На старини, раците са много уважавани от роднините и определено са баби мечта.

Вижте също – 10 любими реплики от всекидневието

жената

Жената лъв

Лъвицата винаги обича да е център на внимание. С течение на годините, те стават по-уважавани, спокойни и улегнали. Желанието за слава никога не ги напуска, те винаги искат да им се възхищаваш, да бъдат център на внимание и да ги слушат.

жената

Жената дева

С напредването на възрастта, сякаш девите започват да имат много негативно мислене за света около тях. Стават много сприхави, дребнави. Винаги се стремят към добро здраве и отлична форма. Често търсят начини за запазване на ума, тялото и душата.

жената

Жената везни

Най-суетната зодиакална фигура. Винаги се грижат да изглеждат добре и това никога не отминава. Готови са на всичко против бръчките и още повече – против появата на излишно тегло. Дори на 80, те ще изглеждат с 10 години по-млади.

жената

Жената скорпион

Дори на старини, скорпионите си остават величествени. Обичат да бъдат възприемани като мъдри хора, които са натрупали своят опит през годините. За съжаление с напредването на възрастта, някой техни мании се засилват. Когато са млади искат да живеят и да щуреят, но когато са на старини искат спокойствие, дом и някой до себе си.

жената

Жената стрелец

Също като овните и стрелците отказват да мислят за годините си. Често досаждат на хората с въпроси, за предполагане на тяхната възраст. Комплиментите са винаги точни и оправдани, защото стрелците винаги се стараят да изглеждат добре, дори на старини.

жената

Жената козирог

Козирогът е свързан с много отношения със Сатурн, тъй като се смята, че се управлява от него. Времето за тях обаче, тече на обратно. В младините, сякаш са по-умни, тактични и целенасочени, но с напредване на възрастта, сякаш се вдетиняват и правят поразии. Не бързат за брак или деца, но щом остареят, обичат да разказват на младите за глупостите от младините им.

жена водолей

Жената водолей

Водолеят, сякаш става ексцентричен с напредване на годините. Ако като млади са се интересували от хорското мнение, то на старини изобщо не ги вълнува.
Дори на 70, те изглеждат по-млади по дух и по душа.

жената

Риби

Рибите са различни от овните – те се страхуват, че не са постигнали нищо, когато са имали тази възможност. Точно поради тази причина, те винаги правят сравнения на етапите през живота им, проверяват, къде може да са пропуснали нещо.