Клечките за уши – още няколко употреби.

жената

Жената винаги ще намери още някое полезно свойство на всекидневните домашни потреби.

Днес ще поговорим за това, какво още може да правите с клечките за уши. Нека само да ви кажем, че тяхното основно предимство е, че са малки и могат да бъдат използвани за много задачи, където трябва малко и твърдо средство за почистване или друго.

Разкрасяващи процедури за жената.

Колкото и да звучи странно, клечките за уши могат да се използват и за това. Нанасянето на корекции с клечки за уши. Изцапали сте се със спиралата за мигли или сте прекалили – използвайте клечка за уши да коригирате.
Ако имате прекалено деликатни продукти за кожа – нанасяйте с клечка за уши. Когато говорим за кремове против бръчки, най-трудното място е около очният контур и клепача. Обикновенните клечки за уши, ще свършат чудесна работа за тази пипкава задача.

За гримиране.

Жената има толкова много трикове там, че може да не срещнете нещо ново. Ако искате да запазите гримовете си чисти от външни замърсители (по пръстите ви има останал грим в друг цвят например) може да използвате клечки за уши за нанасяне.

Премахване на петната от очите.

Това е доста трудна задача, още повече когато ги имате в повече. Жената например има доста повече от мъжа! Използвайте клечка за уши вместо краставици. Натопете две клечици в крем за осветляване на тена и оставете натопените клечки да замръзнат през нощта в хладилника.
На сутринта нанесете нежно от студеният продукт върху кръговете.

жената

Жената стигна и до темата за почистването.

Тук вашата креативност трябва да се отприщи! Имате малки и недостъпни за почистване места? Клавиатурата на лаптопа, дистанционното или друго? Клечка за уши с малко почистващ препарат (по ваш избор и съобразен с повърхността за почистване) и може да превърнете старите вещи в нови.

Жената да запали свещта.

Ароматните свещи са доста по-достъпни от преди и може да си купувате с килограми. Какво да прави жената обаче, когато не може да достигне фитилчето на дълбокият съд? Запалете една клечка за уши. Не трябва да я потапяте в нищо преди това. Просто я запалете със запалката и след това свещта. Бъдете внимателни!

Почистване на сешоара.

Като знаем жената колко често го използва, много е вероятно вътре да е събрал всякаква мръсотия. Това понякога е причина и сешоара да изгори. С клечка за зъби проврете памъкчето през отворите за да почистите. На колкото повече места минете, толкова по-добре ще работи вашият сешоар.

И на последно място – кажете край на скърцането.

Тук дори не е нужно представяне. Имате скърцащи панти в шкафа? Дори леглото скърца? Използвайте клечка за уши натопена в машинно масло (или ако нямате – олио) и си решете проблема със скърцането.