Няколко идеи за по-хубава, малка дневна

жената

Жената много често има проблеми с малката дневна.

Това е мястото за разпускане, гледане на телевизия, събирания с приятели и всякакви дневни занимания. Как изобщо се очаква да се прави нещо там, когато всичко е заето или е прекалено тясно за да мине човек?

Има няколко начина да се справите и да освежите дневната.

Жената да почисти всичко излишно.

Това е много съществено и от голямо значение. Колкото по-добре изчистите и премахнете всички боклуци, които ви се намират, толкова по-добре за вас. Замислете се наистина, колко излишни неща имате в тази дневна? Поне половината могат да отидат в кофата. Да не забравяме и тези, които са лепени и поправяни многократно.

Жената да намери начин за нови рафтове и шкафове.

Това е следващата стъпка и също е от голямо значение. Тук е момента да се решите, дали искате дневна, която да събира нещо важно (книги, техника, играчки) или просто да има място и да сложите само декоративни неща.
За всяка от двете идеи си има начини, стига вие да знаете кое искате.

жената

Жената има прекалено много неща за поставяне в дневната.

Избрали сте вече какво искате да поставите, помислете добре дали има достатъчно място за всичко. Което смятате, че не се използва често – премахнете. По-често използващите се, нека останат на по-видима позиция.

Нека да започнем с идеите.

Използвайте стената повече.

Жената винаги, ще намери какво да сложи на стената. Дали някоя снимка, ваза, книга или нещо друго, но винаги се намира нещо. Може да прегледате интернет пространството за възможни решения, но осмислете така, че тези неща които взимате много рядко, да стоят на място, което няма да ви пречи, но все пак ще се вижда и ще ви напомня, че е там.

Например по-високо на стената или в някой ъгъл зад вратата.
Такива места са особено важни, защото стоят празни и може да се използват в голямо количество случай.

Размерът на мебелите.

Ако имате бюджет за нови мебели, помислете дали старите не са прекалено големи. Дали нямате голяма маса или голям шкаф, които се оказва, че не е изцяло пълен. Запълнете го!

Използвайте всяко възможно пространство и не забравяйте да изхвърляте ненужните неща. Може също да ги продадете, за да спестите някой лев.

жената