Няколко признака, че той се опитва да флиртува

флиртува ли

Жената често бива обсипвана с флиртове.

Той флиртува ли с мен? Как обаче да ги познаем и забележим и да изберем – дали той е правилният?

Когато мъжът е привлечен

Най-често се усмихва. Но не само някаква мимолетна усмивка, а широко усмихване. Тя се опитва да каже, че той е заинтересуван от теб. За съжаление обаче, понякога са срамежливи и очакват всичко да стане от усмивката. Усмихни се и ти, жената също има прелестна усмивка и подхвани разговор. Не се знае до къде ще стигнете.

Изчервява се – мъжът, не жената.

Ако по време на разговор или дори само когато погледите ви се срещнат, по бузите му се появят червени петна, то това значи че сърцето му препуска лудо и определено иска да има нещо повече между вас. Тук е добре да изчакате, да видите на къде ще отидат нещата, защото само от едно изчервяване не може жената да тръгне след всеки мъж.

флирт

Контактът с очите.

Много мъже ще ви заглеждат, жена сте, изглеждате чудесно, нормално. Но вие трябва да търсите тези очи, които не спират да гледат само вас. Когато говорите един срещу друг и неговите очи постоянно са върху вас (дали по тялото заради роклята или директно в устните), то това значи че неговият интерес е много привлечен от вас и не може нищо друго да го разсее.

Следва те.

Не по начина по които жената си мисли. Вие се засмивате, той също. Облягате се на брадичката си, той също и други. Това също е знак за флирт или дори за синхрон.

флирт

Ръце на бедрата.

Това дори може да е малко „мачо“ но с такава поза, мъжът определено иска да покаже, че е силна персона и сериозно флиртува с теб.

Докосвания

Жената обожава да бъде нежно докосвана. Ако мъжът насреща ви го прави – гали ръката ви, пипа нежно косата и то доста често, определено е луднал по вас. Друг лесен начин да разберете, е когато накланя често главата си напред. Повдигането на вежди също е признак за интерес към теб.

Ако когато минаваш покрай мъж и той повдига вежди, значи определено си привлякла вниманието му.

флиртуване

Неспокоен в присъствието ви.

Жената и мъжът също изпитват това чувство на неспокойствие, когато тяхната половинка е около тях. Ако усетите, че мъжът отсреща се чувства по подобен начин – не може да направи цяло изречение, постоянно забива докато говори или дори не може да каже нищо, може дори да се изпоти, то тогава определено сте обект на неговите чувства.