Няколко признака, че той се опитва да флиртува

флиртува ли

Жената често бива обсипвана с флиртове.

Той флиртува ли с мен? Как обаче да ги познаем и забележим и да изберем – дали той е правилният?

Когато мъжът е привлечен

Най-често се усмихва. Но не само някаква мимолетна усмивка, а широко усмихване. Тя се опитва да каже, че той е заинтересуван от теб. За съжаление обаче, понякога са срамежливи и очакват всичко да стане от усмивката. Усмихни се и ти, жената също има прелестна усмивка и подхвани разговор. Не се знае до къде ще стигнете.

Изчервява се – мъжът, не жената.

Ако по време на разговор или дори само когато погледите ви се срещнат, по бузите му се появят червени петна, то това значи че сърцето му препуска лудо и определено иска да има нещо повече между вас. Тук е добре да изчакате, да видите на къде ще отидат нещата, защото само от едно изчервяване не може жената да тръгне след всеки мъж.

флирт

Контактът с очите.

Много мъже ще ви заглеждат, жена сте, изглеждате чудесно, нормално. Но вие трябва да търсите тези очи, които не спират да гледат само вас. Когато говорите един срещу друг и неговите очи постоянно са върху вас (дали по тялото заради роклята или директно в устните), то това значи че неговият интерес е много привлечен от вас и не може нищо друго да го разсее.

Следва те.

Не по начина по които жената си мисли. Вие се засмивате, той също. Облягате се на брадичката си, той също и други. Това също е знак за флирт или дори за синхрон.

флирт

Ръце на бедрата.

Това дори може да е малко “мачо” но с такава поза, мъжът определено иска да покаже, че е силна персона и сериозно флиртува с теб.

Докосвания

Жената обожава да бъде нежно докосвана. Ако мъжът насреща ви го прави – гали ръката ви, пипа нежно косата и то доста често, определено е луднал по вас. Друг лесен начин да разберете, е когато накланя често главата си напред. Повдигането на вежди също е признак за интерес към теб.

Ако когато минаваш покрай мъж и той повдига вежди, значи определено си привлякла вниманието му.

флиртуване

Неспокоен в присъствието ви.

Жената и мъжът също изпитват това чувство на неспокойствие, когато тяхната половинка е около тях. Ако усетите, че мъжът отсреща се чувства по подобен начин – не може да направи цяло изречение, постоянно забива докато говори или дори не може да каже нищо, може дори да се изпоти, то тогава определено сте обект на неговите чувства.

Целувайте се по-често за здраве и красота
Ако сте родена септември - сте специални