Жената отслабва докато спи? Как и наистина ли?

жената

Жената винаги е искала да отслабне по най-лесният начин. Има ли наистина такъв?

Наистина може да отслабнете докато спите през нощта, но за това, ще трябва малко да се подготвите. Не трябва да забравяте, че ще трябва да следвате строга дисциплина, ако наистина искате да постигнете резултати.

жената

Първо правило за жената – никаква храна късно вечер.

Това конкретно засяга тежки храни – мазно, много сладко. До 8 часът вечерта, трябва да сте приключили.
До тогава, може да наблегнете на нещо леко – зеленчуци и плодове, но в никакъв случай месо или риба.

Вижте също: : Мощни антиоксиданти

Ако следвате този режим стриктно, без позволения, ще научите тялото си да не складира храна през нощта. При сън се горят около 60 калории на час. Ако пък сте от по-буйните по време на сън, замахвате с ръце, тичате в леглото и други среднощни кошмари, може дори повече да изгорите. Това най-вече се отнася за жената.

Няма начин, да не сте чували за тези гелове и кремове, които топят мазнините. Един ефективен начин, да ги накарате да действат е да ги слагате нощем. Ако ги поставяте през денят, те много по-лесно ще се изтрият или премахнат. Вие се движите много повече, потите се и нямате време да седите на едно място и да чакате кремовете да започнат да действат. Намажете проблемните зони и оставете през нощта кремовете да подейства. Най-лесният метод за жената.

Качеството на сънят също е важно за жената.

Колкото повече спите, толкова повече килограми сваляте. Недоспиването е конкретен пример за невъзможността да отслабвате през денят. Не се чувствате в състояние за тренировка, а просто искате да си доспите.

Вижте също – Пилинг с канела, помага за красиви ръце

Не спете и в прекалено топла стая, дори зимата. Колкото и да си мислите, че като нощем се изпотите ще загубите някое килце, по-добре не. Спете в по-хладка стая или поне температурата да е по-хладна. За жената това е доста трудно, но може да има по-голям ефект от колкото си мислите.