Жената отслабва по-лесно от диета. Вижте тази формула.

жената

жената

За жената винаги е било трудно да спазва диета и да е във форма.

Това са две почти несъвместими неща, които само с много упорит труд и желание могат да се постигнат. Има ли някакъв начин обаче, които може да ви предпази от прекомерно затлъстяване, да сте във форма и да ядете каквото пожелаете?

Има естествено, просто може да ви се стори много досаден.
На първо място, трябва да се откажете от ресторантите за бързо хранене и да започнете да правите повече домашни ястия. Не го казваме с гледна точка, жената да нахрани мъжа, а да знаете в кое ястие какво има.

Правилно хранене при жената за отслабване.

Може да започнете с чаша топла вода и лимон. По тази тема е писано много пъти в много сайтове, може да намерите информация за действията им навсякъде. Ако до сега не сте опитвали, може да започнете с чаша топла вода и след седмица, когато топлата вода стане навик, да добавите няколко капки лимон.

жената

Нещото, което е доста по-досадно според жената и трудно за спазване е, да пиете вода 40 минути преди хранене и най-малко един час след хранене. Това наистина може да се окаже много трудно, защото жената не винаги знае кога точно ще яде или кога няма да похапне нещо набързо (дали сандвич вкъщи и прочее).

Закусвайте и по едно и също време – между 8-9 часа сутринта е отличен навик. Няколко примера за правилна закуска – овесена каша с вода. Може да добавите орехи или мед. Тази закуска дава добър старт за дена и колкото по-голям процент на енергия има в нея, толкова по-добър ден за вас.

Времена за похапване на жената.

Трябва да си поставите едни малки похапвания в различни часови времена.
10:30 – 11:30 една ябълка, банан или кисело мляко. Нещо с малко количество мазнини.

Обядът трябва да е около 12:30 – 13:30.

Нещата по обяд стават доста сериозни, защото тук може да поемете голямо количество храна. Започнете с малка супа, без запръжка, продължете към основно ястие без сложни въглехидрати, насочете се към пуешко или пилешко месо. Основно правило е, да не ядете пържено или голямо количество сол.

жената

Следобедна закуска – от 2 до 4 часа.

Плодова салата, пълнозърнести бисквити, варени яйца и хляб с масло. Може да сложите масло, защото не може да изключите напълно мазнината от тялото си.

Перфектното време за вечеря е между 17:30 и 19:00.

Може напълно да забравите за забраната за ядене след 6 часа. Това никой не го е доказал. Много важно за жената по време на вечеря е, да поема голямо количество протеини. Направете си списък с храни с голямо количество протеини и гответе различно нещо всяка вечер (или поне когато готвите).

Вижте също – Как да изгладим дрехите без ютия

След вечеря е перфектното време за упражнения. Посетете фитнеса, разходка, каране на колело. Спортове има за всеки.

Ако всичко това изглежда прекалено трудно, сложно или дори непосилно, задайте си въпроса – по-добре ли е да гладувам? Това не е полезно за никого. Трябва да изградите правилният хранителен режим и да го поддържате и ще видите колко бързо ще има резултати.

жената