Подарък за Коледа за силната половинка?

подарък за коледа за мъж

Мъжете си мислят, че да изберат подарък за жената е трудно! Я се опитайте вие да изберете за себе си!

Наистина, вече е толкова трудно жената да избере подарък за мъжа. Пазара препълнен, желания той има няколко, пари не стигат да му изпълниш желанията, какво да правиш?

Нека ви представим няколко идеи за жената, която тя може да преобрази в коледен подарък.

Еротика, креватни танци, бельо.

Това винаги ще бъде номер едно в списъка. Вярно, не може да го ползвате всяка година, но поне докато жената е още стройна и красива, може да мине на две, три години. Купувате си някое секси бельо от бутиков магазин, водите го на хотел за една вечер например и понеже там няма да има съседи се скъсвате от удоволствие.
Може да добавите нещо от себе си – някое ново движение, поза, нещо различно.

В този метод има толкова голям процент успяваемост, че няма начин да не му хареса. Пък и жената ще си има ново бельо. Проблемът тук е, че не може да го ползвате всяка година и с времето се изтънява. Вие всяка вечер може да му предложите нещо различно.

Нещо за колата.

Друг начин да го зарадвате около Коледа. Мъжете са влюбени точно колкото в жената, толкова и в колата (понякога повече в колата). Слушайте ги какво казват, какво гледат онлайн, посъветвайте се с някой приятел и ще видите, колко много неща може да купите за колата му. Дори волан е идея, стига да е различен от стария.

Някоя готина скоростна топка, някакво готино украшение за колата, а ако сте оптимистка – джанти. Там ще трябва да се разровите повече и да намерите модел и спецификации, но резултата ще е уникален. Представете си той на вас да ви подари четири комплекта различни обувки които сте си харесали? Мечта!
Някоя любима част за компютър, телефон, игра или нещо от мъжкият свят.
Това може да се окаже най-трудния подарък към мъж от една жена! Много трудно е да се улучи какво иска той, освен ако не ви е казал директно. Понякога е лесно, ако говори за това много често, но цената тук може да варира от минимални до огромни спестявания.
Ако е любител на компютърните игри, помислете за една светеща клавиатура. Няма компютърен маниак, които да не харесва това! Може да ви излезе около 300лв, но опредено ще разказва и на колеги и ще се кефи.

Нещо свързано с вас двамата.

Това ще е последното ни предложение и то ще е по-ориентирано към жената. Защо? Защото такива подаръци не са добре посрещани от мъжете. Да речем нещо гравирано с вашите имена, някаква статуетка за вкъщи или любовни писъмца. Жената обаче ги обожава. Такива подаръци ще ви препоръчаме в началото на връзката, докато любовта е още прекалено силна, че дори един мъж да не хареса романтичният подарък които сте му направила.