Не стойте на Свети Валентин вкъщи!

свети валентин

Наближава празника на влюбените и жената трябва да се подготви за някой голям подарък.

Макар, че много жени не обичат да го празнуват, защото не е важно някой да те обича веднъж в годината или да ти подарява подаръци за това, че те обича само веднъж годишно. Всеки празник има своите любители и противници, но дори и Свети Валентин може да ви направи весели.

жената

Вместо жената да стои вкъщи, разходете я малко.

Знаем, че нашият сайт не е най-силно посещаваният от мъжката аудитория, но ако жените в него имат пръст за подаръка за Свети Валентин, защо не помислите да отидете някъде? Толкова много дестинации по света са подходящи за Свети Валентин, а вие мислите с една вечеря и креватни танци да се отървете!

Рим за жената.

Това е толкова желана дестинация от всяка жена. От години свързван с едно от най-романтичните места на планетата. Залезите зад църквата Св. Петър, сладолед от някое кафе + кафе естествено. Да знаеш, че в момента вървиш по улиците по които някога са се разхождали велики поети, какво по-романтично от това?

Любовта във Венеция.

Една от мечтаните дестинации за жената. Как да не ти се иска да отидеш там, където знаеш, че има само романтика и любов? А има ли двойка, която да не посети гондолите по каналите и да послуша музиката на града?

Не сте любители на Италия? Лондон тогава.

Колкото и да си мислите, че Лондон е едно мрачно място само с дъжд, някакъв ръждясал дворец и голям часовник (които затваря за реновиране съвсем скоро), това изобщо не е така.

Помислете за двуетажните автобуси, лондонските таксита, целувка до Темза или дори едно перфектно селфи от „окото на Лондон“.

Вижте също – Подарък за Коледа за силната половинка?

Това са все хубави и интересни дестинации, но дали жената не иска нещо повече? Защо точно ви казахме тези дестинации? Защото може да се намерят билети за около 70 до 140 лева (самолетни билети).

Никой не е казал, че трябва да изхарчите заплатата си за година, за да покажете на половинката си, че я обичате. Дори жената да не е голям привърженик на празника на влюбените, тя определено би оценила разходката до някоя от тези или други дестинации.