Какво да подарите на половинката според зодията за 14 февруари

подарък за жената за свети валентин

Празника на влюбените наближава и няма значение дали за мъжа или жената, един подарък винаги е добре дошъл.

Ние не подкрепяме идеята, че човек трябва да показва колко обича половинката до себе си само веднъж в годината, но празници всякакви. Ако трябваше да определяте подаръка на човека до себе според неговата зодия ето какъв би бил той.

Овен.

За жената овен един иновативен подарък може да е точното решение. Нещо динамично, нещо атрактивно и интересно за занимание. Дреха, някакъв аксесоар към всекидневните нужди, пътешествие винаги ще свърши работа или дори курс – готварство, фото курс – всичко това може да накара човека до вас да се усмихне истински.

 

Телец.

За един телец е важно да му се угажда целогодишно. Не са от скръндзите, раздават се, но обичат и да получават. Помислете за нещо, което е свързано пряко с телеца – нещо гравирано, нещо директно свързано с зодията. Ако става дума за жена телец, помислете за романтична вечеря, масаж, вино или шампанско.

Близнаци.

Те са известни със своето раздвоение на личността и това ги прави още по-трудни за избиране на подарък. Без изключение, родените под този знак са любители на социалните събития – концерт, семинар, курс или комедийно шоу ще свършат отлична работа.

Жената близнак е романтична.

Тук много трудно и без проблем бихте се отървали от романтична среща или разходка до някое екзотично място.

Рак.

Хората родени под знака на рака са домошари. Това важи най-много за жената, така че пригответе се за бране на свежи сутрешни цветя, романтична закуска в леглото и някоя любовна бележка. Изберете подарък със сантиментална стойност – за дамите ще свърши работа някое бижу, а за господата може да започнете от портфейл и да стигнете до машинка за бръснене. Списъка с вещи със сантиментална стойност е доста голям.
Жената лъв.
Естествено, съветите ни важат и за двата пола, но понеже сме женски сайт. Родените под тази зодия са големи любители на ароматите, така че помислете за някой парфюм. Романтична вечеря с хубава гледка е задължителна.
Ако подарите подарък, които да накара човекът лъв да блести още по-силно пред другите те ще го оценят много високо.
Дева.
Една взискателна дева трудно може да се впечатли с подарък на Свети Валентин. Изберете подарък които да отговаря на техният интерес и да бъде поднесен неочаквано. Книга, колекция дискове или нещо подобно. За мъжете – нещо свързано със любимият спорт.

Жената везни.

Везните много често се опитват да намерят баланса в себе си, а ако се опитвате да им подарите нещо – по-добре да е доста интересно. Самите им желания са объркани достатъчно, за да ги питате какво искат. Вземете нещо което не са очаквали, нещо което дори не са си помисляли, че може да съществува, но в същото време да им е интересно. Съсредоточете се върху техните нужди – това трябва да ви е като гид в магазина. Почивка, дреха или дори екзотичен масаж са добро начало.
Скорпион.
Интензивните страсти на скорпиона ще ви изцедят до край с подаръка за празника. Трябва наистина да се постараете с нещо интересно и да не забравяйте малките детайли около него – вечеря, разходка, цветя ако става дума за жена. Ако сте се насочили към дрехи, вижте цветовете червено или черно. Скорпионите често имат страст към мистиката и фантазията – помислете за книга в тази насока.

Стрелец.

Великолепните стрелци винаги оценяват усилията на половинката си за предстоящият празник. За да ги плените истински направете нещо специално с нещо сладко – поръчкова сладка или цяла торта. Жената стрелец обича да пътува (дори и мъжете) – билети за някое интересно място, дори да става дума за разходка с лодка. Нещо екстремно също няма да им се отрази зле.

Козирог.

Козирозите са известни с това, че не се впечатляват много от този празник. Хубаво вино и романтична вечеря и жената е доволна. За двамата, може да се насочите към релакс – спа процедури, почивка на тихо място или дори един круиз.

Водолей.

Дали за мъжът или жената, проучването за подарък за представителите на зодия водолей е много важно. Обикновено, родените под тази зодия са творчески натури, креативни и интелигентни.

Подходете с подаръка с внимание към тяхната насока. Нещо пряко свързано с тяхното хоби, нещо което да разшири възможностите им. Не забравяйте и начина на поднасяне.

 

Риби.

Дълбоко свързани със собствените си емоции, рибите най-често се впечатляват от пътуване. Няма значение къде, но поне за два дни ще е достатъчно. Ако искате да го направите по-интересно за жената риби измислете една фотосесия. След това поставете снимките на видно място вкъщи.