Признаци, че той е наистина привързан към вас

жената

Тук няма да става въпрос за това, дали жената е във връзка от 2 седмици или две години.

Има някой неща в една връзка, които не могат да се избегнат, още повече когато говорим за отношението му към вас. По тези признаци вие може да познаете, че той е истински отдаден във връзката ви.

жената

Грижлив.

Ако един мъж обича жената до себе си, той ще направи всичко за нея тя да се чувства удобно, комфортно и сигурно. Започваме от най-малкото до най-голямото – закуска в леглото или да ви прибере от работа, защото навън има буря. Романтичните жестове също са признак на загриженост – помага в домакинската работа на жената (ако живеете заедно) и дори подарява цветя.

Привързан към жената.

Привързаността се смята за един от най-големите признаци на любов. Ако един мъж търси контакт с жената която обича дори без повод, търси начин да ви докосне, обажда се просто да Ви чуе – той наистина е привързан към Вас. Дори разговорите по половин час по телефона също влизат в този списък.

Реакцията при конфликт.

Ако вашият партньор се опитва всячески да намери решение на проблема, което да е удобно и за двама ви – грижа го е. Писъците и крясъците означават понижено уважение един към друг. Когато говори спокойно и иска за разбиране между двамата, значи наистина ви обича. Може да не ви крещи насреща, а да се опитва да ви успокои и да ви помоли за търсене на решение на проблема заедно.

Има същите цели и ценности като жената до него.

Какво по-голямо щастие от това да намериш човек с които имаш един мечти и цели в живота? Рядкост са, да, но не невъзможни. Такива хора могат много трудно да напуснат всекидневието ви и определено биха ви липсвали. С подобен тип мъж до една жена, тя никога няма да се чувства самотна. Никоя жена не обича да се чувства самотна.