Ако сте родена септември – сте специални

жена

Жената не гледа много през кои месец е родена.

Всяка жена за себе си е уникална и единствена, но понякога може да се срещне нещо по-различно. Много често, месецът в които сте родени дава голямо влияние на личността. Какви биха били вашите показатели, ако бяхте родени или сте родени през септември?
Жената е отдадена на работата.
По някаква странна причина, всички които са родени през септември са изключително работливи. За тях няма почивка, няма спиране, просто са отдадени на работата си. Тяхната цел е да се изкачат на следващата стълбица от йерархията.
Умеят да говорят.
Не че жената не може и това да прави, но хората родени през септември имат някак си вродено чувство за ораторство. Думите им винаги имат силно действие на околните и винаги постигат желаният резултат.
Доста саркастични.
Ако са постигнали завидни успехи в живота, хората родени през септември имат манията да злоупотребяват с тях.  Ако имате работа с тях, то често ще виждате тяхното саркастично отношение, дори смесено с капка хумор.

Вижте също – Няколко признака, че той се опитва да флиртува

Жената е перфекционистка.
Без значение дали работите, живеете или се познавате с някой, които е роден през септември. Те имат уникална мания за перфекционизъм. Нищо не бива да е в безпорядък или недовършено.
Често може да чуете и директни критики към вас, че не сте довършили нещо.
щастлива жена

Артисти.
Талантът е в кръвта на тези хора, а изкуството голямата им любов. Ако имате близки или познати родени през септември, замислете се, дали нямат някакви странни наклонности към изкуството.

Те също така трябва да изглеждат добре, но и да се чувстват добре. Отделят голямо внимание на външният си вид и изобщо нямат намерение за компромиси.

Понякога жената родена през септември, става крайна в тази своя мания.
Имат детективски ум.
За жената родена през септември, рядко има изненади. Винаги нащрек, винаги подозрителни, притежават отлични аналитични качества.

На жената това би било в помощ в много ситуации.