Как лесно да се справите с лошият дъх

жената

Най-омразната ситуация на жената е да има лош дъх.

Толкова е гадно, когато говориш с някого и да усещаш как лошият му дъх се набива право в носа. Не забравяйте, че дори обратното не е приятно на околните. Няма човек на който да му харесва да бъде подлаган на това зловоние.
лош дъх решениеА когато трябва да се целуваш с половинката си и той или ти имаш лош дъх? Това си е направо гнусно. Най-простият вариант за избягване на проблема е дъвченето на дъвка. За различните миризми в устата има различни причинители. Може да е храната от вчера или някое лекарство което сте пили. Понякога обаче някой миризми не идват само от устата. Те могат да са по-надолу в гърлото и ето няколко начина да се справите дори с подобни проблеми.

Гингивит.

Жената мрази да има подобен проблем! Това е възпалително заболяване на венците и не е за никого. Точно от неговите бактерии можете да получите лош дъх. Венците се възпаляват, стават червени и се подуват, а при по-тежки форми се образува и гной.
Той може да бъде лесно излекуван от жената с разтвор от градински чай. Трябва да се вари поне 15 минути на силен котлон. Важно е преди да изплакнете устата с този разтвор да сте почистили всичко със зъбен конец.

Жената и синузит.
Синузитът представлява възпаление на синусите, което може да достигне остри нива, но много често се среща преминаването му в хронично състояние. Лошият дъх идва от стичащата се слуз от синусите към устната кухина.
Най-лесният начин за справяне с този проблем е, редовни промивки с физиологичен разтвор. Разтворът от вода и куркума също може да помогне на жената. Куркумата има естествено дрениращо свойство, като едновременно с това подхранва лигавицата на дихателните пътища.

Лошо храносмилане.

То не се проявява само при жената! Ако имате лошо храносмилане в комбинация с лош дъх, може да опитате няколко седмичен курс по прием на пробиотици. Пробиотиците и пребиотиците спомагат за подобряването на чревната флора и правят храносмилането лесно и качествено.
Щом хранителните вещества се разграждат както трябва в храносмилателната ви система, дъхът ви ще се оправи и няма да имате нужда да дъвчете дъвки или още по-лошо ментови листа. Представете си жената налапала няколко листенца.