Жената и съдържанието на нейната чанта

жената

жената

 

Жената винаги има прекалено много неща в нейната чанта, като си мисли, че всички не и трябват.

Това е напълно неправилно, защото много от нещата винаги трябва да са там. Ако не им беше мястото там, то тогава дамската чанта нямаше да е толкова голяма.
Ще ви покажем един малък списък с нещата, които имат полезно приложение за вас и вашата чанта, които трябва задължително да поддържате налични.

 1. Зарядно за телефон.

  Няма значение кога за последно жената е заредила телефона си, винаги може да се окаже в нужда от зарядно. В модерният век, където телефоните държат половин ден на батерия, на всеки може да му потрябва. Може да добавите и купчина кабели, които са създадени за слушалки (какъвто кабел попадне в чантата на жената, прав не остава).

 2. Дезодорант.

  Активното женско ежедневие винаги изисква да ухаем приятно. Никой не обича да усеща аромата на пот, дали било от жената или от мъжа до вас. Може и да му услужите.
  Да не забравяме, че лятото в автобусите е толкова топло и с този тежък въздух, че само да стоиш права и вече си потна.
  Наистина с времето се убеждавате, че един дезодорант може да заема място, но си заслужава носенето.
  Вижте също – Храненето по време на празниците

  3. Тампони/превръзки.

  Има ли изобщо смисъл да казваме нещо тук? Това е най-нужното на всяка дама и тя винаги трябва да има резервни в нея.

 

жената

 

4. Балсам за устни.

Това също е важно за всяка жена, защото какво е тя, ако устните и не изглеждат привлекателни, тогава какво?
Понеже тези балсами са доста малки и се губят често, може да си вземете няколко.
Както вече ви казахме, те са малки и можете да се запасите с няколко в няколко джоба на чантата. Така винаги, ще бъдете подготвени.

 

5. Чанта с гримове.

Не ви караме да вземете най-голямата чанта която имате! Ако използвате грим, винаги си носете малко количество от най-необходимото. Никога не се знае, дали няма да завали, а вие нямате чадър или някой идиот ви зареже и вие се разплачете. Все случки в които гримът се проваля.

 

6. Крем за ръце за жената.

Също както при устните и ръцете не са приятни сухи. Изберете си крем за ръце с подходящи за вашата кожа качества и винаги имайте един в чантата си. Не са големи и не заемат толкова място.

 

7. Дезинфектант.

Може да ви се струва малко странно, но никога не знаете кога ще пипнете нещо прекалено гадно или гнусно (за майките също важи). Има ги в малки дози, трябва само да внимавате да го разлеете в чантата си. Дори можете да ги намерите в малки, сладки опаковки.

 

жената

 

8. Дъвки, бонбони, освежител.

Продължаваме с устата. Жената винаги трябва да ухае добре, което е много лесно, понеже пазарът е претъпкан с всякакви освежители за уста.
Може да избирате между дъвки, бонбони, тик так и всякакви такива.

Прочетете още – Декорация с бръшлян – съвети и идеи

9. Интимни мокри кърпички.

Много важни, ако сте активна жена. Били сте във фитнеса или цял ден сте тичали нагоре надолу. Дори там долу е важно винаги да бъде поддържано и чисто.