Термогенните храни – още една тайна за отслабване

термогенни храни

Жената иска още един начин да отслабне? Ето един.

За тези от вас, които не са наясно с този вид храни – термогенните храни забързват метаболизма ви, изгарянето на калории като повишават термогенезата. Това е процес при които тялото ви гори калории и ги преобразува в топлина (открихме начин за отопление зимата).

Жената веднага ще се влюби в начина да яде и да отслабва.

Ако беше толкова лесно обаче, до сега нямаше да има дебели хора. Освен, че може да засилите количеството на тези храни, ще трябва да поддържате физическа дейност и дори тогава, може да разчитате до 10% от калориите да бъдат изгорени, чрез ядене.
Този тип храни има високо съдържание и на фибри. Яденето на такива храни помага да не чувствате глад по-дълго време. Какво по-хубаво за жената от това?
Те също са и нискокалорични, което ги прави подходящи за включване в хранителен режим.

Нека да направим малко груби сметки за калориите.

Да речем, че жената е изяла едно парче торта, което съдържа 350 калории. За да се усвой тази торта, ще трябват 90 калории, което ни оставя чисто с 270 калории. Ако приемете една термогенна храна, тя съдържа 28 калории и ще накара тялото ви да изгори 95 калории. Както ви казахме по-рано – сега не се тъпчете с няколко килограма от тази храна, само и само за да изгорите няколко килограма! Трябва и редовна активност.

Вижте също – 4.5кг за 2 седмици с тази диета – Мейо

Ако до сега сте се чудили, кои са толкова тези храни, ето ги:
диня диетаЦелина, портокали, ягоди, мандарини, моркови, грейпфрут, маруля, кайсии, краставици, домати (салатата гори килограми?) диня, ябълки, карфиол, люти чушки и тиквички. Доста добри съставки за салата се сформираха.

Жената знае и за зеленият чай.

Пиенето на зелен чай определено е популярен сред отслабващите, защото съдържа полифеноли и кофеин.
Кокосовото масло също помага за премахване на излишни калории, заради триглицериди. Джинджифил и канела също може да намерите в списъка с триногенните храни.

Вероятно, най-познатата на жената термогенна храна е лютивият червен пипер. Тази подправка може да увеличи процеса на метаболизма с 25%. Точно това е причината и редовната консумация на пикантни храни да води до намаляване на теглото.
Студената вода също спада към този вид храни.
„Сериозно? Ей сега отивам да се напия с няколко литра“ – думи, които всяка жена, ще си каже след това изречение.
Казахме ви вече, че трябва и постоянни тренировки. Обяснението за водата е, че тялото ви се бори да преработи студената вода повече от топлата. Водата не трябва да е ледена, за да не навредите на зъбите си.