Женското поведение, което дразни мъжете

жена ядосва мъж

Има поне три лоши навика, които могат да се срещнат и в мъжа, и в жената. Те могат да подхождат на притежателя си, ставайки втора негова природа. Те, могат да отровят живота на неговата половинка.

Ще се разпознаете ли в най-често срещаните женски навици, които дразнят мъжете и стават причина за кавги при двойки, а понякога и за разпад.

Патологична приказливост

​​дузина думи в минута без да позволявате на другия човек говори

Ако принадлежите към категорията жени, които обичат да говорят много и да изричат ​​дузина думи в минута без да позволявате на другия човек да вмъкне няколко фрази, не са по вкуса на мъжа. Разбира се, когато връзката ви едва започва, то погледнете снизходително. Ако момичето иска да говори повече за себе си и не забелязва ограничението на младия мъж, то често той се налага да влезе в ролята на „слушател“.

Много мъже се дразнят и от по-малко глобални прояви на приказливост. Такива моменти са например часовете прекарани в разговори по телефона с приятели или желанието да се „мият костите“, преди среща с приятели.

Навикът да закъснявате

Никой не обича да чака

Има само няколко жени, които никога не закъсняват за никъде. Закъснения се случват на всеки, но ако се превърнат в навик и това стане редовно, дразни не само любимия мъж, но и всички около него. Новите ухажори при такава „закъснялост“ елиминират бързо, колкото и да харесват момичето. Никой няма да иска да чака допълнителен час в кафене или на брега на морето.

Ако мъжът, обаче е в сериозна връзка с приятелка или съпруга и десетата рокля, сресването на косата или нанасянето на грима може да е трагично. Той ще гледа часовника и ще мисли, как билетите за театър вече могат да бъдат изхвърлени. Може да обмисля и варианта, как да се оправдае, сред приятелите си, отегчени да чакат часове в кафенето.

Паричен навик

пазаруван

Мъжете определено не приветстват шопинга. Ако имате навика да харчите пари наляво и надясно за дрънкулки, които всъщност не ви трябват. Ако обичате да купувате планини от козметика, половината от които не използвате. И се опитвате да „водите“ мъжа си със себе си навсякъде, където не му е приятно, имате големи шансове да не му станете никога жена.

Навикът за истерия и скандал

За жените, които реагират на всякакви негативни ситуации и проблеми със сълзи и истерия е малко вероятно, някой да се съгласи да издържи това, цял живот.

Нехайство

Тук говорим за навика да хапете ноктите си, да бъркате в носа си, да разхвърляте дрехите, да пренебрегвате чистотата в семейното „гнездо“ и да оставяте чиниите не измити, след себе си.

Това, разбира се, не е пълен списък на женските навици, които предизвикват дразнене у по-силния пол. В края на краищата, всички сме много различни. Навиците ни, също се различават. Нека само да кажем, че няма съвършени жени, също както няма и съвършени мъже. Никой не ви увещава да се стремите към идеала, а по-скоро да носите комфорт в отношенията с любимия човек. Така че, гледайки себе си, през очите на партньор, няма да навредите, осъзнавайки, какви навици предизвикват кавги и дразнение у мъжа.

Ако не знаете какво точно дразни партньора ви, директно го попитайте за това. Обещавайте му да не се обиждате от откровеността. Когато се отървете от спънките в отношенията помежду ви, може да живеете спокойно и щастливо.