Жената и начинът на спане – Със или без телефон?

жената

Конкретната тема, не се отнася само за жената, а става дума за цялото семейство. Всеки има смартфон и няма начин да не си го слагате до главата, за да го ползвате като аларма, а да не говорим, че младите направо спят с него в леглото, просто защото не са го изключили навреме от интернет мрежата и просто са заспали. Това е толкова грешно, че дано на никой не му  се случи нещо.

Веднага захващаме темата от там, че колко пъти сме чели, че въпросен телефон е избухнал или пламнал, докато жената го е зареждала (при доста повече жени се случва това) докато спи. По някакви причини телефонът пламнал или се е стопил. Не казваме, че точно на вас, ще се случи това, но имате някакви малки шансове, които за съжаление са само началото.

жената

Да спите, когато блутута или wi-fi мрежата ви са включени? За какво? Добре, жената е заспала и забравила, ама ако просто така си спите? По каква причина? Чакате някой да ви пише някъде, да ви събуди с писане от някой чат, това не е нормално. Първо, че тези функции хабят ненужна батерия и второ, че ако сте достатъчно изморени и да ви оберат няма да разберете. Всеки експерт, ще ви каже – да си изключвате ненужните неща по телефона. Нито имате излишна батерия за харчене, нито здраве за хабене.

Като стигнахме и до темата за здраве. Нали виждате, че постоянно имате сигнал на телефона? Това означава, че се осъществява постоянна връзка между вас и точката за сигнал, което означава, че жената постоянно може да бъде изложена на тези вълни. Няма такива вълни, които да са полезни за тялото! Не ви казваме, да си изключвате телефона от батерията нощем, но поне го дръжте по-далеч от главата си и използвайте нещо друго за събуждане.

Което може да доведе до последният ни съвет – не зареждайте телефона си през нощта. Защо?
Първо, вече смартфоните се зареждат за няколко часа, но не и за 8. Ще изхабите ненужно количество ток.
Второ, че така заносвате и самата батерия на смартофна. Ако пък и не можете да я сменяте, тогава нещата стават още по-сериозно. Зареждайте телефона си денем.