Защо мъжете не обичат шопинга?

пазаруване

Почти всички жени обичат пазаруване по магазините. Намират го за разтоварващо, релаксиращо и дори оптимизиращо. Подобно развлечение, като пазаруването обаче рядко ще се хареса на мъжете. Повечето мъже са просто невъзможни да се влачат по магазините. И все пак, ако успеете да ги навиете, може да ви заболи главата от мрънкането.

Защо мъжете не обичат шопинга?

Предполагаеми причини…

Осъзнавайки мащаба на този проблем, много психолози се опитаха да разберат корените на проблема.

Защо мъжете не обичат шопинга – почти всички изследвания, стигнаха до извода, че представителите на по-силния пол, наистина не обичат това забавление. От сайта izbrah.com идентифицираха няколко основни причини, поради които това се случва:

1. Природна особеност
Първоначално, в тялото и умът на мъжа са заложени цели. Така някога е отивал да ловува и е знаел какво и къде да търси. Той умее да атакува рязко и бързо. Пазаруването е по-скоро творчески процес, който няма конкретен маршрут и целта, често е доста неясна. Неразбирането на ситуацията, естествено води до раздразнение;

2. Множество цели
Шопинга е място с множество стоки, които бързо омотават главата на мъжа. Нещата с отстъпки, хич не го блазнят, най-малкото дрехи. Така, че, често се пита: Защо му избирате риза, когато има нужда от чорапи. Това за него е загуба на пари;

3. Постигане на целта
Пазаруването за жената е процес на почивка, а също и оценка на асортимента. Мъжът усеща необходимостта да изпълни основната задача възможно най-бързо и изгодно. Времето прекарано в търговския център само го изтощава.

Решаване на проблема с шопинга

Въпреки факта, че за мъжете пазаруват с мъчение, то жените го правят с истинска наслада и голямо удоволствие. И колкото и да не ви се вярва, това може да се комбинира. За да не се дразнят едната и другата страните, трябва да приложите някакъв трик. Най-лесният начин е да вземете представител на по-силния пол с молба да намери нещо конкретно в магазина или по пътя да си купи чорапи, само определен цвят и състав на тъканта.

Може да заведете мъжа със себе си в пробната. Разбира се, той няма да хареса многобройни тоалети, но демонстрацията на красиво бельо и тялото ви, винаги ще го зарадват. Дори може да се превърнете във вид игра.

Малко чисто женска хитрост и пазаруването ще бъде завладяващо и за двамата. Пък, кой знае, може да ви се отплати щедро.