За тънка талия опитайте тези 5 напитки: Изгарят мазнините от правилните места!

тънка талия

Пиенето на качествени и здравословни напитки ще ви улесни значително по пътя към плоския корем. Мастните натрупвания там ни носят не само разочарования, но и поставят в риск здравето ни. Ето защо е важно да работим по тяхното елиминиране.

Постоянно говорим за това какво трябва и не трябва да ядем. Увлечени във всевъзможни диети забравяме за напитките, които запълват стомаха, засищат и ускоряват така важния метаболизъм.

Ако и вие смятате, че няма по-подходящо време от сега, за да се отървете от всичко излишно по извивките си, включете тези 5 напитки в рутината си:

Вода с лимон

Със сигурност сте го чували, но вероятно не ви се вярва да има чак такова действие. Пробвайте само няколко дни и сами ще видите разликата.

Освен че тази напитка помага в борбата с вирусите и бактериите, тя ще ви подпомогне и в изгарянето на мазнините.

Апетитът ви ще намалее, метаболизмът ще се засили, а дрехите бавно, но сигурно ще започнат да ви халтаят в кръста. Това се дължи на специфичните съединения, които се съдържат в лимона. Те водят до разграждането на мазнините, подобряването на имунната система и здравето на червата.

вода с лимон

Зелен чай

Катехинът, който се съдържа в зеления чай, има антиоксидантна сила, а кофеинът действа като „гориво” за изгарянето на мазнините и метаболизма.

Ето защо е хубаво да включите тази освежаваща напитка в ежедневната си рутина и да й се наслаждавате с удоволствие. Добавете малко мед и ще забравите за следобедния сладкиш.

Само не прекалявайте с количеството преди сън, тъй като може да повлияе на неговото качество.

Вижте също: Трикове за тънка талия

Изворна вода

Тази евтина и достъпна напитка има редица ползи, като започнем от по-младата и сияйна кожа, до по-тънката талия. И в никакъв случай не е прехвалена.

Няма по-лесна и проста алтернатива да засилите метаболизма и да стимулирате загубата на тегло. Според диетолозите тя може да ускори обмяната на веществата дори когато сте в покой. А със сигурност ще притъпи апетита ви и ще насърчи отделянето на токсините.

Пийте преди всяко хранене, между храненията, сутрин на гладно.

Кафе

Кафето е обожавана напитка по цял свят и е част от сутрешния ритуал на милиони хора. Кофеинът ви дава повече енергия, жизненост, помага ви да започнете по-позитивно деня, прави ви по-концентрирани и работоспособни.

Тази напитка също така съдържа няколко съединения като азот, витамини, минерали, алкалоиди и фенолни съставки, които засилват метаболизма. Да не забравяме и чувството за ситост.

Вода с ябълков оцет

Още една страхотна сутрешна идея! И напълно достъпна. Тази напитка ще ви помогне да се доближите по-бързо до желаното тегло. Достатъчно е да я консумирате сутрин преди закуска.

Ефектът й се дължи на оцетната киселина, която намалява апетита.

Оцетът има интензивен вкус, така че го разредете с достатъчно вода.

Ето една идея:

  • 1 супена лъжица ябълков оцет;

  • 1 чаша топла вода;

  • 1 чаена лъжичка мед;

  • 1 супена лъжица сок от лайм.

Просто смесете и пийте сутрин на гладно от три до пет дни в седмицата.