Изневяра в Whatsapp, как да разберете? Ето един супер лесен трик

изневяра в whatsapp

Интернет като цяло е място, където предателствата се случват често и не рядко се пренасят в реалния живот. Социалните мрежи и месинджъри улесняват запознанствата и не рядко водят до раздели. В много двойки се случват подобни предателства за съжаление.

Не казваме, че трябва да се превръщате в шпиони и да си губите времето в следене, но ако имате някакви съмнения, е добре да знаете някои трикове.

Ето един супер лесен трик

Не се налага да правите кой знае какво, за да разберете дали съмненията ви имат смисъл. Просто трябва да получите достъп до телефона на другарчето. Не ви съветваме обаче да го взимате тайно, защото това може да има своите последствия.

И така, ако партньорът ви все пак ви даде телефона си по някакъв повод, влезте в менюто за настройка и отидете в секцията „използване на данни и архив”. След това кликнете върху „използване на архив”. Сега вече можете да видите всички, с които другарчето ви си пише най-често.

Ако не сте в списъка или поне не сте сред първите, но за сметка на това там изобилие от непознати женски имена, вероятно има сигнал за тревога.

Също така можете да обърнете внимание и на времето, през което любимият ви е онлайн. Ако това са подозрителни моменти, например посред нощ или когато не би трябвало да използва мобилния си телефон, проучете въпроса.

Можете да видите и скритите чатове. Измамниците често трият снимки и връзки и медии, но не си дават сметка, че те остават следи в паметта на телефона. Просто трябва да отидете в секцията Архив – вътрешната памет – Whatsapp Media. А също така и в облака, ако е с iPhone.

И накрая, всяка голяма промяна в социалните профили на човека до вас, може да е знак, че нещо се случва.