Италиански матраци Magniflex – защо са предпочитани?

удобен матрак за сън

Матраци Magniflex вече повече от 50 години е символ за качество, уникален дизайн и иновативни технологии в сферата на производството на продукти за съня – възглавници, детски матраци и матраци. Италианският бранд предлага луксозни матраци без пружини с впечатляващ гаранционен срок от 25 години до модели с доживотна гаранция за качество. Затова не е изненада, че над 35 млн. души са поверили грижата за съня си именно на Магнифлекс. С всяка изминала година марката надгражда с иновативни технологии и конструкции, които имат за цел да осигурят мечтания комфортен сън на малки и големи. В днешната статия ще ви запознаем с най-новото попълнение към колекцията матраци от Magniflex – матрак Magnistretch.

Матрак Magnistretch от ново поколение

Матрак Magnistretch е с уникална конструкция, разработена в престижния университет във Флоренция от специалисти ортопеди. Специалните прорези във вътрешността на матрака или така наречените Stretch пластини, обгръщат целия гръбначен стълб като се грижат едновременно за неговия комфорт и здравословна опора, която да облекчава болките в мускулатурата, ставите и най-проблемните зони на гърба и кръста. Матрак Magnistretch е подходящ, както за потребители, които имат ортопедични проблеми, така и за тези, които търсят здравословен продукт и истински комфорт. Моделът е особено полезен за спортисти, хора с активен начин на живот или за хора с хронични болки. Луксозният калъф с цип е изработен от текстил Outlast, който допринася не само за перфектната визия на продукта, но и регулира температурата на тялото посредством милионите восъчни микро балончета. При контакт с тялото, те отнемат излишната топлина с цел осигуряването на подходяща температура за комфортен сън. Технологията успешно елиминира проблеми с изпотяването и безсънието. В калъфът е добавен слой от така характерната за матраци Магнифлекс мемори пяна – Memory Foam HD, която освен на натиск, реагира и на топлината. Този материал е доказано най-доброто решение за студените зимни нощи, когато имате нужда от повече топлина, която да се задържа през цялата нощ. Друга функция на популярния материал е да разпределя равномерно тялото. По този начин се отнема напрежението в зоните на раменете, краката и кръста. Резултатът е усещане за безтегловност и пълна релаксация за всяка част на тялото. Подобно на всички останали матраци с марка Magniflex, и този модел е двулицев, което означава, че трябва да се използва върху основа или подматрачна рамка. Както е известно матраци Magniflex са първата марка, патентовала вакуумното пакетиране на матраци. Тази технология става все по-популярна и при други производители, като тя дава възможност за лесно съхранение до момента за употреба, както и за по-удобно транспортиране. Матрак Magnistretch, както сигурно се досещате притежава безкрайна гаранция.

матраци магнифлекс

Матраци Magniflex предлагат богато разнообразие на матраци с различна твърдост и от различен ценови клас. Ако предпочитате твърди матраци със сигурност ви препоръчваме да разгледате следните модели: матрак Relano Neo, матрак Riviera, матрак Magni Grande, матрак Naturcomfort Deluxe. За почитателите на по-меки матраци пък са подходящи матрак Incanto Gel, матрак Terra Dual, матрак Comfort Dual, матрак Diamante Dual и матрак Magnigel Dual. Ако търсите балансиранно средно ниво на твърдост матраците Silvercare, Arte, Figaro и Daytona със сигурност ще ви очароват. Потопете се в луксозния и качествен сън с италиански матраци Магнифлекс – доказателство, че перфектният сън наистина съществува. Всички предложения на марката може да закупите с безплатна доставка и онлайн на intershop.bg – сайтът с най-добри цени и професионална консултация.