Как да направим романтична изненада за любимия?

романтична изненада

От край време романтиката е в основа на любовта. Те вървят ръка за ръка. Всеки един от нас я оценява и вижда в различни ситуации. Не винаги една романтична изненада е успешна дори и на един празник като Св. Валентин, когато хората до известна степен са „принудени“ да са настроени на тази вълна.

Именно затова изненадата е изненада, за да е непринудена, изпълнена с чувства и желания към любимия човек.

Прост и реален пример затова е, че мъжете са по-несклонни да правят подобни изненади за нежните си половинки. Но факт е, че ние жените оценяваме старанието, усилието и желанието, което са положили, за да ни накарат да се почувстваме желани и обичани.

В днешното забързано ежедневие романтиката все повече се измества от реалния си смисъл. Това да излезеш на вечеря в скъп ресторант, където все ще има някой пиян, който да „убие“ т.нар. дългоочаквана романтична нощ…и… след това вкъщи от „врата за краката“… и в леглото. Това ли е романтика? – НЕ!

Тя се изразява в уединение, един приятен разговор, едни мили думи. Много жени са склонни да вярват, че аромата на вкусно сготвено ястие и чаша вино е перфектната романтична вечеря за любимия след тежкият работен ден. Има го и момента, в който силната половинка обожава „мамини гозби“, но мъжът иска още любов… страст. Така че мили дами не се стремете да бъдете само перфектната домакиня. Бъдете себе си и проявете малко въображение в подготовката за истинската перфектна романтична вечеря. Не е трудно да купите няколко ароматни свещи, да ги запалите и да поръсите леглото с листенца от рози, но когато прибавите към всички тези неща страст и „поръсите“ с любов и желание, всичко ще се получи брилиянтно. Вземете продукти с любимия аромат на Вашата половинка, ако той няма такъв то изберете аромат на жасмин, розмарин, кипарис, мускус, ванилия, момина сълза или дори свежо пролетно ухание на люляк. Било под формата на свещ или масла, тези страхотни аромати ще събудят чувства на страст и желание. Проявете малко въображение и подредете листенцата от цветя под формата на стрелка към мястото, което сте избрали и подготвили, а не както обикновенно се поръсват по леглото.

Една прекрасна идея е тази стрелка да води към топла и приятна вана, от която ще се почувствате свежи и ободрени. Приятен масаж – защо не? Кой мъж не обича да бъде обгрижван с нежни женски ласки? Преди да нанесете масажен крем вземете няколко капки ароматно масло и потъркайте на дланите си. Най-добър ефект би имало масло от розмарин, но всички изброени дотук са подходящи. Само не прилагайте аромат на лавандула, ако не искате да „преспите“ любимия преди кулминационния момент. Може също така да заложите на дребни елементи, като например да напишете нещо мило в кратък вариант или просто едно „ОБИЧАМ ТЕ!“ от вътрешната страна на салфетката, така че когато той я отвори да остане приятно изненадан.

Много жени са на мнение, че романтиката е за младите – напротив! Това е един страхотен начин да възродите тези прекрасни силни чувства, които ви свързват като семейство и като вечно обичащи се половинки. При всички случаи мъжът ще оцени и повярвайте ми – някой ден ще ви се отблагодари за вниманието и любовта, с която правите това за него. Дори с малко усилия и средства, щом вложите желание в приготвяне на романтична изненада успехът е гарантиран.

Аз започвам да приготвям изненада за моят красив мъж, а ВИЕ ХУБАВЕЛКИ?