Матраци ТЕД представи Sleep Genesis – серия ергономични матраци

матраци

Повече от 20 години матраци ТЕД не спира да изненадва потребителите с иновативни технологии в сферата на производството на продукти за съня. Производителят е известен с колекциите модерни продукти, които създава с единствената цел – постигането на комфортен и здравословен сън. През месец септември 2019 година се състоя официалното представяне на поредната колекция матраци на TED BED – Sleep Genesis. Тя е вдъхновена от нуждите на съвременния, модерен човек. Ежедневието става все по-натоварено и стресирано и сънят е това, което спомага за възобновяване на физиката и психиката. По време на сън всяка част на тялото усеща натиска, породен от гравитацията по различен начин, което води до напрежение в съответната област. Sleep Genesis е създадена да елиминира напрежението, да отпусне мускулите и да осигури релаксация на цялото тяло. Серията ергономични матраци спомагат за по-лесното адаптиране към нуждите на тялото, независимо от теглото. Всички матраци от колекцията на матраци ТЕД са двулицеви, т.е. използват се с подматрачна рамка и са непружинни модели, чиито конструкции обаче имат приятен пружиниращ ефект, играещ роля за допълнителния комфорт. Тук ключова роля има и индивидуалният комфорт, затова всички модели предлагат две страни, различаващи се по твърдост. Колекцията Sleep Genesis се състои от 5 модела матраци в различен ценови клас, които са подходящи за всеки потребител, търсещ сън без напрежение. В следващите редове ще ви запознаем отблизо с матраците от ново поколение.

ергономични матраци sleep genesis

Матрак Body Zone – достъпна цена и високо качество

Качественият сън не винаги струва скъпо и матрак Body Zone доказва това. Той е идеален за почитателите на твърди матраци, за потребители, които спят по-често по гръб или пък се събуждат с болки в гърба и кръста. Ядрото е от иновативна, еластична Body Anatomic пяна. Моделът предлага две страни с различно усещане, а обособените 5 зони на комфорт ви гарантират индивидуална поддръжка за най-натоварените части от тялото. Усещането върху матрак Body Zone може да опишем с една дума – безтегловност.

Матрак Ergo Disc – медицинско изделие с регистрация

Голяма част от здравословните проблеми като например болки в гърба, ставите, кръста и мускулите, могат да бъдат решение с подходящ матрак. Матрак Ergo Disc е медицинско изделие, което е подходящо за хора с различни ортопедични проблеми. Неговата висока степен на ортопедичност и анатомичност съчетават едновременно отлична опора и несравнимо усещане за комфорт. Иновативното трислойно ядро е съставено от два различни вида пяна – Body Comfort и Body Soft. Матракът има обособени 7 зони за индивидуален комфорт на отделните части на тялото и е перфектен избор, ако имате нужда от облекчаване на болките в тялото.

Матрак Flex Fit – технология без лепене

Матрак Flex Fit съчетава два комфортни матрака в един, защото има по-мека и по-твърда страна, според предпочитанията ви за обгръщащо усещане или наистина стабилна опора. Ядрото е по технология без лепене на отделните профили, които са от HR пяна и Body Comfort пяна. Моделът е подходящ за хората с изтънчен вкус и за търсещите перфектния матрак.

Матрак Flex Fusion – гарантиран баланс за тялото

Хибридната конструкция на луксозния матрак Flex Fusion е изградена от три слоя различна по вид пяна – Body Comfort, Body Soft и HR пяна се грижат за балансирането на тялото и отделните му зони. Резултатът е наистина релаксираща почивка и спокоен сън без гравитационен ефект.

Матрак O-Zone + с охлаждаща мемори пяна

Най-впечатляващият модел от колекцията безспорно е матрак O-Zone. Конструкцията е изградена от HR еластична пяна, мемори пяна с охлаждащ ефект от едната страна и кокосова вложка за отлична абсорбация на влагата.

Подарете си здравословен и хармоничен сън с колекцията ергономични матраци ТЕД, която вече може да закупите и онлайн на mattro.net с безплатна доставка!