Как да имате мечтаните крака – само с 11 стъпки на седмица

педикюр съвети

Някои мъже са на мнение, че не бюста или дупето са най-секси в жената, а именно нейните крака. Не са малко и представителите на силния пол, които са категорични, че пръстите на краката ги възбуждат най-силно.

В този ред на мисли и сезони, в които всички обичаме да носим сандали и чехли с възможно най-малко каишки, избрахме да наблегнем на няколко стъпки. С тях всяка дама, може да постигне максимален ефект и да има секси крака.

 1. Грижа за ходилата. На първо място имайте предвид, че грижа за ходилата трябва да полагате пое 2-3 пъти в седмицата, ако желаете, разбра се безупречност и мъжки погледи по тези места.
 2. Освежаващи бани. С ухащи етерични масла са идеални, както за аромотерапия, така и за масаж. Добре е да правите и подхранване и освежаване на краката.
 3. Козметика. Предвидливо се оборудвайте с всякакви мазила, против неприятна миризма (в случай, че има такава); Козметиката за педикюра и принадлежности за поддържане на стъпалата на краката е чудесен избор.
 4. Педикюр. Ако имате време и средства за козметик добре, но в случай, че те липсват погрижете се сама за педикюра. Добре е да знаете, че за разлика от ноктите на ръцете, тук условието е къси нокти и право изрязани.
 5. Релаксиращи вани. Направете 10 минутна вана за релакс и отпускане. Добавете етерични масла, билки и витамини в течно състояние. Отрийте стъпала, възглавнички на пръсти и пети с пемза или пила, а горната част на ходилото с четка за педикюр.
 6. Грижа от природата. Идеален ексфолиант от природен продукт са черупките от яйце, смалени на прах.
 7. Мъртва кожа. Идва ред на изразяване на мъртвите кожички. В случай, че до сега не сте го правили, не започвайте и сега. Ако сте ги разбили, няма как да избегнете този момент.
 8. Изпилването на ноктите винаги се прави само в едната посока, от краища към среда.
 9. Върховете на ноктите не се режат, защото врастват в кожата и навличат куп проблеми.
 10. Дезинфекция. Едва, когато приключите с отстраняване, рязане и ексфолиране нанесете дезинфектант за стъпала. Нанасянето става с масажни движения.
 11. Лакиране. Преди нанасяне на лак, изтрийте със салфетка нокътя, а след това поставете за основа заздравител. Едва тогава, може да оцветите ноктите на краката в цвят по избор.
Съвети за женските крака
И разбира се помнете:
10 МИНУТНИ УПРАЖНЕНИЯ НА ДЕН ЩЕ ПОДДЪРЖАТ КРАКАТА ВИ В ИДЕАЛНА ФОРМА. ЗАТОВА НЕ ИЗБЯГВАЙТЕ ИЗКАЧВАНЕТО НА СТЪПАЛА, ХОДЕНЕТО ПЕШ И РУТИННИТЕ ДОМАКИНСКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.