Оригинални подаръци за жени

подарък за жена над 100 лева

Добре дошъл в клуба на мъжете, които се чудят какво да подарят на жена. Било то майка, сестра, съпруга, любовница, колежка или просто приятелка. Не се бой! Не си единствен, който си няма никаква идея какво да прави, когато наближи такъв случай, за който е нужен подарък.

Когато става въпрос за подаръци е много важно да определим бюджет, който можем да употребим за покупката на подарък. Има разлика от избор на подарък за 10 лв. и подарък за 100-200 или повече лева, нали? 🙂

Ето няколко предложения за подходящи подаръци, но сравнително скъпи като вариант.

1. Телефон
Ако сте забелязали, че жената ползва телефон със счупен дисплей или просто има проблеми с вече остарелия си модел смартфон, то имате лесна задача! Със сигурност ще се зарадва на нов модел. Тук е важно да знаеш, че жените основно гледат марката на телефона и цвета на корпуса. 🙂 Потърси някое бюджетно предложение в бял или златист цвят и няма да сбъркаш. Но пък коя жена няма да се зарадва на iPhone последен модел? 😉

2. Ваучер за дрешки в МОЛ-а!
И тук няма да сбъркаш, ако закупиш подаръчен ваучер за 100-200 лв. от Zara, Guess, H&M, Stradivarius или друг магазин за дрешки. Естествено зависи и от жената. Може пък да е по-добре да бъде за спортна верига магазини като Nike, например.

3. Парфюм
Всяка жена обича парфюми, но тук не е толкова лесно, колкото всеки си мисли. Трябва да познаваш вкуса на жената за аромати или поне да знаеш какви парфюми ползва. В противен случай може и да не случиш. При всички положения може да ползваш „помощ от приятелка“ и ще стинеш до правилния избор. За целта си отдели едно 150-250 лв. за някое страхотно ухание с имена като Versace, Gucci, Guerlain или Bvlgari и ще я направиш щастлива.

4. Голяма плюшена играчка
Това е за по-млади жени, разбира се. Трябва да я познаваш, за да си сигурен, че обича плюшени играчки. Пък и да има къде да го „складира“, като евенуално трябва да има достатъчно място на леглото си. И все пак горните 3 варианта са за предпочитане.

5. Цветя
Един огромен букет цветя е най-добрата алтернатива при липсата на други идеи. Тук може да похарчиш сериозна сума за нещо, което е с кратък живот, има силен ефект при подаяването, но реално бързо се забравя.

6. Възглавница
Това отново е избор на подарък, при който е от важно значение да познавате добре жената. Все пак хубавите възглавници са скъпи, а в днешно време има какво да се намери на пазара. Въпреки ценови диапазон за хубави възглавници и под 100 лв., то ако искате да направите скъп подарък на любимата жена може да се похарчите и малко повече пари, за да купите ортопедична възглавница.

Пък ако приемем, че сте от мъжете, които имат финанси и харчат пари за подаръци без да се притесняват от сумите, то варианти за скъпи подаръци са: нов автомобил, диамантен пръстен, уикенд в европейска столица, седмица на луксозна почивка на дестинация тип Малдиви, Сейшели, Бали, Бора Бора.. 😉 Дай Боже повече такива мъже! Естествено и жени, които да заслужават подобни подаръци! 🙂

Не забравяй, че хубавото пожелание за рожден ден на жена е също толкова важно, колкото и подаръка. Особено ако бюджета е по-нисък.