По-красиви саксии с този метод на лепене

жената

Жената винаги има саксии вкъщи.

саксии с охлювиБез значение дали вътре, на терасата с домати, краставици или най-красивите рози – жената има саксии. Никой мъж не може да се избави от това женско качество. Защо да се избавяте, когато те помагат за по-свеж въздух и допринасят за красотата на вашият дом. Като казахме красота, колко от саксиите вкъщи са ви глинено червени? Има доста, нали?

Не мислите ли, че е време за промяна?

Време да промените изгледа на вашите саксии, да предприемете някакво действие, да ги разкрасите и да се почувства малко по-свежо вкъщи?

Жената ще ви сподели няколко лесни начина за това.

саксии

Стари обувки.

Това е доста стар трик, но доста трябва да внимавате, какво точно поставяте в тези обувки. Сложете някое по-малко цвете, а не дафиновият лист. Може да изберете всякакви видове обувки, които могат да поберат повечко почва и растение, без да се разочаровате.

Добра идея е, да поставите найлон в основата на обувката, за да се задържа повече вода. Изрежете една торбичка и поставете в обувката. Колкото по-стара и скапано изглеждаща, толкова по-добре, ще изглежда с растение на върха.

Жената няма стари обувки? Украсете саксиите тогава.

Тук изборът е толкова голям, че си нямате на идея. Започнете с някое готино фолио, по пазарите е пълно с такива. Различни шарки, различни цветове. Всичко което пожелае жената може да бъде намерено. Най-готино е, да опитате да направите картинка с очи, които гледат на някъде, а цветето да е тяхната коса. Само си представете колко забавно, ще изглежда.


Вижте също –
Няколко идеи за по-хубава, малка дневна

Трябва ви нещо по-сериозно и връзващо се със околната среда? Веднага ви предлагаме подобно решение.
Вземете силиконов пистолет, дървена пръчка и я нарежете на парченца. Залепете парченцата по саксията. Може да я нарежете на кръгчета или трески и да получите два различни дизайна от една идея.

Ако гоните най-натуралното решение, вземете един дънер и издълбайте в него дупка, достатъчно голяма да побере саксията. Не поставяйте директно пръста върху дървото, защото най-вероятно ще изгние и ще се срасне с растението. Изобщо не е вариант това.

Почистете парчето дърво, лакирайте го ако смятате да ги държите по-дълго и ще видите колко добре може да изглежда холът ви.

саксии декорация