Принтер за нокти за перфектен маникюр

Повечето жени поне веднъж в живота си са се чувствали не напълно удовлетворени от начина, по който любимата маникюристка е изрисувала любимото цвете върху кутрето на лявата ръка.
Желанието на всяка дама ръцете й да изглеждат добре обикновено води до десетки часове в избиране и рисуване на перфектния и неповторим маникюр. И макар да има много талантливи хора, които се справят повече от блестящо, една иновативна технология помага безотказно – т.нар. принтер за нокти. Дори да сте поддръжник на тезата, че няма по-красиви нокти от ръчно направените, прочетете следващите редове – ще останете впечатлени.

Как се прави перфектен маникюр?

Различните салони предлагат работа с разнообразни модели принтери, но основната идея е една и съща – независимо дали моделът може да печата едновременно върху петте пръста на ръката, или работи само върху един нокът в определен момент, резултатът ще бъде впечатляващ. Разбира се, може да се замислите над покупката на принтер за домашна употреба и има защо! Най-големите плюсове при използването на технологията за печат върху нокътя са именно:

  • Огромен набор от изображения, които можете да отпечатате, без да се притеснявате дали човекът ще се справи с тяхното правилно рисуване. На практика, можете да поставите на нокътя си всичко, което Ви е направило впечатление в Мрежата или дори самите Вие сте създали (и двете ръце ще изглеждат еднакво добре)
  • Щадяща ноктите технология – ако сте „горд собственик“ на по-слаби нокти или се притеснявте за това дали няма да увредите пазения дълъг маникюр, бъдете спокойни.
  • Използват се лакове на водна основа, които предпазват кожата и самата плочка от мастилото на принтера;
  • Бърз и траен печат – ако стандартните процедури Ви осигуряват трайност на маникюра между 3 и 10 дни, някои модели принтери за маникюр могат да гарантират близо едномесечна „свежест“ на отпечатаното изображение;
  • Ниска себестойност – принтерите за нокти вече са доста разпространени и можете да закупите личен, който да използвате вкъщи. Изчислено е, че след като направите първоначалната инвестиция (цената на принтер за нокти с всички консумативи варира между 500 и 2000лв.), картинката на нокът ще струва не повече от 10 стотинки.

Някои принтери за печат на маникюр дори притежават вградена камера, за да наблюдавате процеса в реално време и да го прекратите преди да е завършил, ако резултатът е неудовлетворителен.
Принтерът за нокти е инвестиция, която си заслужава, защото предлага бързина, сигурност и невероятни резултати. Разбира се, добра идея е първо да видите как се справя технологията в реална среда и да посетите опитен маникюрист, работещ с подобно устройство.