Професионални съвети при закупуване на екстеншъни

екстеншъни коса

Когато искаме да направим косата си великолепна, независимо с каква сме се родили, трябва да послушаме професионалистите

екстеншъни косаВ представите си всяка от нас се вижда с гъста, здрава и дълга коса. Не винаги реалността е такава, но мечтите са за това – да се сбъдват. Професионалните фирми могат да ви помогнат в преследването на вашите съкровени желания, свързани с визията.

Последвайте тези съвети от консултантите на сайта Pretty Zone, за да сте сигурни, че избирате най-качествените продукти сред екстеншъните за коса:

– Несъмнено от първостепенно значение е косата, която сме харесали за удължаване, да е естествена. Тя не трябва да има примеси, а по върховете й може да се открие дори лек цъфтеж – гаранция за натуралния й произход.

– Когато обмисляте на какъв вариант да се спрете, ние ще Ви обърнем внимание, че екстеншъните, които предлагаме, са със страхотна здравина на кутикула на косата. Това означава само едно – дълъг живот, продължителна и пълноценна употреба.

– Дължината на косата, която ще закупите от нас, е 57 см.

– Тресата се отличава с луксозното си изпълнение. Тя е плътна и двойна с ширина 140 см, а грамажът й е 110 г. Предлага се с подарък – 9 шнолки за коса.

– Ако искате косата да бъде създадена по Ваш размер, свържете се с представителите ни, за да разяснят, че напълно безплатно може да ви бъдат разкроени и ушити клипси на тресата.

– Желателно е да се ушият три двойни реда треси, като първият е 15 см, достигащ средата на ушите, 25 см е на равнището на ушите и 30 см е тази част, която се слага най-отгоре.

– За да е в идеална форма косата Ви, проверете дали гъстотата на екстеншъните е еднаква, както в основата, така и в края. Това осигурява плътност и отличен краен резултат.

– Косата трябва да е гладка и копринено мека при докосване, косъмът да бъде средно дебел.

– Тресата трябва да е устойчива срещу заплитане.

– Измиването не е по-различно от обикновеното, то изисква само любимия Ви шампоан, маска и балсам за коса.

– Бъдете сигурни, че с естестените екстеншъни няма да имате проблеми да изправяте косата с преса или да я сушите с домашния си уред. Тя може да се къдри, да се навива с маша и т.н.

– Боядисването също не представлява никакво предизвикателство. И все пак бъдете внимателни, защото прекалено агресивното третиране може да увреди косата, тя е напълно естествена. Подхождайте с умереност при интервенциите, както го правите и със своята коса, дарена от природата