Съвети при избора на дрехи с голям размер

дрехи голям размер

Можете да носите стилни дрехи и да изглеждате добре, дори ако сте дама с пищни форми. Просто трябва да знаете как!

Необходимо е да сте запознати с някои важни детайли и да знаете конкретно какво искате, когато купувате дрехи. Така винаги ще намирате артикули, които ви стоят добре и които не добавят повече килограми към фигурата ви. Вижте тези съвети и трикове.

Добро прилягане

Това е нещо много важно. Каквото и да купувате или носите, трябва да ви стои добре, защото това решава почти всички ваши проблеми. Скриването на тялото под слоеве дрехи и широки кройки не би помогнало, дори напротив.

Тъмен цвят за проблемните области

Тъмният цвят помага да се създаде илюзията за по-тънка фигура. Така че, ако смятате, че имате широки бедра или изпъкнало коремче, тогава можете да изберете дрехи в по-тъмни цветове.

Носете чисти модели

Ако във вашето облекло има твърде много украшения и детайли, тогава има шанс да придадете повече обем на фигурата. Така че носете добре съобразени с тялото ви дрехи, защото суетни тъкани, твърде много щампи, волани или други излишни елементи могат да създадат ефект, към който не се стремите.

Модели, които трябва да се избягват

Хубавата новина е, че все повече магазини предлагат дамски блузи в големи размери, дори и цветни такива. съветът на стилистите е да се придържате към десени с по-малки елементи. Големите шарки оптически ще създадат усещането на по-обемна фигура. Ако искате да носите райета, изберете вертикални, а не хоризонтални, защото те насочват погледа отгоре надолу, издължавайки силуета.

Без твърде стегнати дрехи

Понякога жените купуват дрехи в малки размери, повлиявайки се от това, че буквите или числата на етикета имат някакво значение. Недейте да купувате твърде тесни дрехи, които ви стягат. Дори и да може да ги облечете, те няма да подчертаят фигурата ви по красив начин и освен това ще превърнат всяко движение в истински дискомфорт. Не си струва да си го причинявате.

За крушовидна форма

Ако формата на тялото ви е крушовидна, трябва да се пазите от разкроени панталони и дънки с широки крачоли. Трябва да бъдете внимателни и при избора на клинове, тъй като те се „залепват“ към краката и понякога изглеждат доста неестетично.

Форма тип „ябълка“

Носете по-дълги горнища, тъй като те ще създадат илюзия за удължен торс и ще осигурят отлични пропорции на вашата фигура. Носете дънки с висока талия. Можете да опитате и блузи с V-образно деколте, тъй като те наистина биха паснали отлично на вашия тип тяло.

Права“ форма

Ако сте жена с по-голям размери имате симетрични пропорции, тогава си купете някои наистина големи бижута. Избирайте и по-масивни чанти за перфектен завършек на външния ви вид.

Винаги пробвайте

Само защото пише, че това е вашият размер, това не означава, че дрехата ще ви стои добре. Затова пробвайте артикулите, преди да купите и се разходете в тях, за да сте сигурни, че ви е удобно и че изглеждате добре.

Научете политиката за връщане, ако пазарувате онлайн

Връщането на нещо, което сте закупили онлайн, може да бъде неприятно занимание, но ако сте инвестирали в нещо и то не ви пасва точно както искате, ще се наложи да върнете дрехата или да я замените.

Преди да направите покупка, запознайте се с политиката за връщане. Търговците на дребно, които позволяват безплатно връщане, правят покупката дрехи малко по-лесна. Освен това се уверете, че артикулът, който купувате, не е обект на окончателна продажба. Бижута, бански костюми и бельо често не могат да бъдат върнати.

Намерете добрата марка

Заедно с намирането на вашите дрехи, важно е да разпознаете марките, които работят най-добре за вас и на които имате доверие. Това не е оправдание да купите тонове артикули от различни марки и да решите коя работи. Просто с течение на времето намирането на марки, които отговарят най-добре на вашия тип тяло и предпочитания, е наистина полезно, когато пазарувате – най-вече онлайн. А страхотни дрехи в големи размери разгледайте в нашата колекция!