Уханията на Victoria Secret парфюми са ярки и закачливи

парфюми Victora Secret

Victoria Secret е една от най-популярните марки в света, която е най-известна с бельото, което предлага. Много почитатели имат и добрите Victoria Secret парфюми, които се продават от 1990 година насам. В уханния каталог на бранда са включени близо 600 аромата, проектирани от утвърдени парфюмеристи като Ани Бузантиан, Орелиен Гишар, Куентин Биш, Натали Бенаро, Оливие Кресп, Себастиан Кресп, Карлос Винялс, Дана Шмит, Стив Демеркадо и др.

Широка е гамата от Victoria Secret парфюми

Сред разнообразните Victoria Secret парфюми със сигурност има ухания за всеки вкус. Предлагат се, както сладки, плодови и цветни парфюми, така и свежи, дървесни и ефирни аромати. Разработени са и Victoria Secret парфюми с гурме акорд. Общото между всички Victoria Secret парфюми е че имат силата да повдигнат духа ви и да ви направят по-самоуверени и позитивни. Те са жизнерадостни и магнетични, затова са търсени по целия свят.

Може да откриете Victoria Secret парфюми, подходящи за всеки повод

Както отбелязахме, в уханния каталог на популярни американски бранд, има Victoria Secret парфюми от всички ароматни семейства. Достъпните им цени позволяват да инвестирате в няколко аромата, които ви допадат, което означава, че винаги ще имате под ръка най-добрия уханен избор, независимо какво ви предстои. Цветни, дървесни, плодови, екзотични, гурме, мускусни или свежи и морски – изберете Victoria Secret парфюми, които отговарят на настроението ви в момента.

Най-популярните Victoria Secret парфюми имат запазено място в света на ароматите

Безспорно най-търсеният парфюм от каталога на Victoria Secret е бестселърът Bombshell. Проучвания сочат, че това е най-продаваното ухание в САЩ. Почитателките на Victoria Secret парфюми са запленени от омайната плодово-флорална композиция на Bombshell. В уханието са преплетени цитрусови нотки, бразилска лилава маракуя, мадагаскарска ванилова орхидея и италиански бор, което придава на аромата ярък и слънчев характер. Освен Bombshell, американският бранд може да се похвали с още много невероятни аромати за Victoria Secret парфюми. Други от популярните ухания са Victoria Secret Tease, Victoria’s Secret Love, Victoria’s Secret Heavenly, Victoria’s Secret Tease Crème Cloud и др.

Изборът на вашия аромат от разнообразните Victoria Secret парфюми ще подчертае индивидуалността ви

Съобразете се с начина, по който всяко ухание се съчетава с вашата кожа. Изберете аромат, който подчертава силните ви страни и ви осигурява най-дълготраен комфорт и свежест. Добър начин да удължите трайността на Victoria Secret парфюми, които предпочитате е, да използвате и други ароматни продукти от същата серия – спрейове и лосиони за тяло, душ гелове и ролони. Това ще задържи любимия аромат върху кожата ви за максимално дълго време. Най-важното е да изберете Victoria Secret парфюми, с които ще се чувствате уверени и убедени, че представяте най-доброто от себе си.