10 любими реплики на жената от всекидневието

жената

Знаем, че много дами имат своите любими реплики. Те може да са от някой филм, от песен или дори казани от някоя приятелка, но много от тях определено си заслужават да се чуят.

  1. Единственият начин да разбереш една жена, е да се влюбиш в нея. След това обаче не е нужно да я разбираш. – Това би било насочено към мъжката част, защото те имат най-големи проблеми с нашето разбиране.
  2. Има само един начин да се справиш с жената, но никой не го знае. Понякога си мисля, че дори аз не мога да се разбера.
  3. Жената има повече власт върху един мъж, от колкото държавата. Напълно вярно. Аз докато не му кажа да измие, изпере и да смени памперса на малкия, просто не мога да живея.
  4. Жената е едновременно и ябълка и змия – Това напълно оправдава приказката от книгите, че змията е подала на Ева ябълка. Явно обаче Ева е била толкова гладна, че е изяла и двете.
  5. Жената винаги купува нещо – Все ще се намери удобен момент да го използва, без значение къде, как и защо. Просто трябва да се похарчат тези пари!
  6. Една жена е толкова стара, колкото изглежда на закуска. Това дори аз не го разбирам, но предполагам, се говори за онази рошавост сутрин, от която не можем да се отървем.

цитати за жената
7. Мъжете играят играта, жените знаят резултата – Това напълно оправдава цитат номер 3. Как мислите дами?

8. Да бъдеш жена е ужасно трудна задача, понеже трябва да работите с мъже – Това е просто уникално казано и толкова вярно, че направо искам да отида да работя в някоя женска компания. Знаете ли колко проблеми ми създават тези мъже?

9. Най-лесният начин да опознаете една жена, е да идете на пазар с нея – Напълно съгласна, пък и някой трябва да ми носи торбите все пак.

10. Мъжът се влюбва чрез очите си, жените през ушите. Вероятно най-старата поговорка, която някоя жена е чувала, но определено най-вярната.