6-те най-големи признака, че мъжът не е честен за чувствата си

връзки

Да разберете какво се случва в главата на партньора, не е никак лесно. Всеки може да „маскира” истинските си намерения и да ви заблуждава успешно, докато не постигне истинските си цели.

Понякога в началото на връзката ни е трудно да се доверим. Искаме доказателства за сериозните намерения на партньора. Склонни сме да се убеждаваме, че всичко е страхотно, за да не ни боли. Но ако един човек не е честен към вас, той винаги се издава. Просто не трябва да игнорирате притеснителните знаци.

Ето и кои са 6-те най-големи признака, че мъжът не е честен за чувствата си:

  1. Той отменя срещите ви в последния момент

Никога не знаете със сигурност дали ще се видите. Или ви се обажда последния момент за среща, или отменя ненадейно плановете ви.

За мъжете трябва да знаете едно: те или искат да ви видят, или не. Едно е някой път да те задържат на работа, друго е да не уважаваш времето на другия и да го караш да те чака. Когато мъжът иска една жена, той ще намери десет минути за нея, дори в най-натоварения си график.

  1. Той не споменава нищо за миналото си

Разбира се, той има право да запази миналото само за себе си. Въпреки това, нормално е все пак да сподели нещо. И не става въпрос само за миналите връзки, но и за това къде е прекарал последното десетилетие, например.

Когато един човек има сериозни планове, той обикновено иска да сподели част от историята си с другия. Така го предразполага да му се довери и му позволява да го опознае.

  1. Той обсебващо пази вещите си

Не казваме, че трябва да се ровите в личното му пространство, но ако той пази телефона и таблета си от вас, вероятно крие нещо. Необичайно я човек да бъде толкова притежателен към вещите си, ако не крие нищо.

  1. Той избягва да отговаря на въпросите ви

Неприятно, а и много подозрително е когато партньорът избягва на отговаря на въпросите ни. По-лошо от това е само той да ги омаловажава с извинения от рода на: „Защо това е важно за теб?”; „На разпит ли ме подлагаш?”; „Не знак за какво говориш”; „Правиш проблем от нищото”.

Подобно поведение е нищо повече от отклоняване на вниманието и насочването му в грешната посока. Този тип маневри могат да бъдат объркващи за дешифриране. Ключът тук е да не изпускате основната тема от фокус.

  1. Неговите истории за непоследователни

Усещате фалша, но не искате да го признаете пред себе си. Слушате различни истории, които са противоречат една на друга. Той „пропуска” или „забравя” разни подробности и факти от живота си, които вече ви е споделил. И едва ли проблемът е болестта на Алцхаймер.

  1. Той контактува с прекалено много жени

Няма нищо лошо в това той да има приятели и сред жените. Но ако те го търсят твърде често, дори когато сте заедно, е нормално да се замислите.

Хубавото е, че когато става въпрос за недостойни мъже, интуицията рядко лъже една жена. Просто й се доверявайте по-често!