6 фрази, които мъжът казва, когато наистина те харесва

когато мъжа те харесва

По правило жените обичат да говорят за чувствата и преживяванията си. За разлика от тях, мъжете са доста по-резервирани и по-малко вербални в изразяването им. За някои мъже също така е трудно да кажат „Обичам те” и в началото не е лесно да интерпретирате сигналите им.

Когато един мъж е сериозно заинтересован от вас, той може и да не ви се обясни в любов веднага, но ще ви „уведоми” за намеренията си с тези 6 фрази:

  1. „Забелязах че…”

Той знае много за вас, защото се интересува. Наблюдава, изслушва и запомня. Ето защо е наясно как сбръчквате носа си, когато се смеете искрено и кога се усмихвате, за да излезете от положение.

Той забелязва начина, по който обичате да правите определени неща. Лесно може да ви изненада с любима храна, защото познава отлично вкуса ви. Предлага ви да гледате филм, за който е сигурен, че ще ви хареса.

Ето защо, когато чуете: „Забелязах че…”, бъдете сигурни, че срещу вас стои един заинтересован мъж.

  1. „Искам да ти помогна”

Той не пита дали може да помогне, а директно заявява, че иска да го направи. По този начин ви показва, че поема отговорност, има достатъчно мъжественост и знае как да улесни ежедневието ви.

И той иска да ви помогне не защото просто е добър човек, а защото ви харесва.

  1. „Какво правиш, къде беше?”

Той не иска да нахлува в личното ви пространство, но се интересува от живота ви. Втората част от въпроса показва и малко нетърпение, а също така миниатюрна доза ревност.

Влюбеният мъж не е безразличен към това къде и с кого прекарвате времето си.

Разбира се, хубаво е да не чувате този въпрос ежедневно. Ако това се случва, тук можем да говорим за опит за контрол и изразена ревност.

  1. „Притеснен съм”

В началото на връзката мъжете не искат да говорят открито за своите проблеми. Това за тях би било слабост, а те повече от всичко друго искат да изглеждат силни и уверени.

Но ако мъжът с готовност говори за емоциите си пред вас, това е знак, че ви се доверява. Означава и че ви смята за близки.

  1. „Говорих с майка ми…”

Това не звучи особено романтично, но пък е показателно за начина, по който той гледа на вас.

Мъжете не обичат да говорят за семейството си, особено ако не са готови да се обвържат сериозно.

Ако той споменава небрежно какво е говорил с майка си, това показва, че той наистина ви се доверява. Не се притеснява да ви споделя лични неща, защото иска да сте част от неговия свят.

  1. „Мило, пиле, злато…”

След като ви измисли прякор или мило обръщение, той го използва ежедневно. По този начин показва, че връзката ви е специална и вие заемате особено място в сърцето му.

Така че, ако не чувате често „Обичам те”, това не е голяма беда. Има много други начини да разберете дали човекът до вас изпитва чувства.