7 начина на жената да изглежда по-красива

жената

Има няколко малки неща във всекидневието на жената, които просто могат да я побъркат. Дали нещо ще се случи с нейният грим, дали няма да си изцапа новата блуза и още много такива. Добре де, няма ли някакви трикове, които да ни помогнат да се предпазим от подобни неща?

Има естествено и сега, ще ви разкажем за 8 от тях.

Спирала – Жената много често използва спирала и наистина се случва да падне малко от самата спирала, което да доведе до черни петна. Елементарен начин да се справите с това и да не давате луди пари за прибори и козметични решения, е да поставите пластмасова лъжица под окото си, докато си слагате спирала. Внимавайте естествено, да не се нараните, нито да натиснете прекалено силно лъжицата. Леко и нежно придържайте докато свършите с окото.

Подпухнали очи. Това се е случвало на всяка жена, дори може да го имате и в момента. Това което трябва да направите, е да поставите половин картоф на очите си и всичките ви проблеми са решени за около 10 минути. Може да повтаряте процедурата редовно, но внимавайте какво правите с картофа след това. Ако имате много грим, изобщо не се опитвайте да го почиствате и да го изяждате.

жената

Целулит – Най-големият враг на жената. Коя жена не иска да изглежда стегната и секси при всякакви случай?
Ще ви подскажем, че кафето се използва и не само за събуждане. Използвайте го като пилинг. Кафето, ще стимулира регенерацията на клетките и ще премахне мъртвите. Точно както се събуждате сутрин с негова помощ.

Косата – Жената винаги може да се нуждае от дълбока, хидратираща грижа. Ако не ви интересуват хорските думи, намажете се с майонеза и оставете за 20 минути. За по-добър ефект можете да използвате и сешоар. Не забравяйте да се измиете, преди да излезете, че някой може да си вземе от майонезата ви.

Лак за нокти – жената не може да живее без това нещо. Ако обаче имате мехури под ноктите, когато се лакирвате, тогава дръжте лаковете си в хладилника. От топлината, боята започва да променя своите свойства и скоро няма да получите маникюрът които искате.

Мазоли и мехури в обувките – Взели сте си любимите токчета, но ви образуват мехури? Вазелинът е решението на жената. Просто намажете проблемната зона и ще видите резултат в много кратко време.

Вижте също – Задължителните навици за дълъг живот.

Бързо изсъхване на лак – Жената винаги бърза и няма време да чака лакът и да съхне. Ако и вие спадате към тази категория, тогава потопете ноктите си в студена вода за 3 минути и щом извадите от водата, лакът, ще бъде напълно сух. Ако се притеснявате, че няма да се получи, може да опитате да го направите, когато не бързате за никъде.