3 идеи за практични подаръци за мъже

комплект за барбекю подарък

Вероятно всеки поне веднъж се е питал, какво да подари на мъж приятел, колега или ако сте жена, на вашият съпруг за неговия предстоящ рожден ден или наближаващите коледни и новогодишни празници. Но вече сте му подарявали множество тривиални неща, които той може би вече има и нямате идея какъв да бъде подаръкът този път? Може да сте спокойни, защото ние ще ви помогнем и дадем три свежи и оригинални идеи за практични подаръци за мъже, с чийто избор няма да сбъркате:

  1. Мултитул

Мултитулът представлява мултифункционален инструмент, който може да улесни ежедневието на всеки мъж. Съчетава няколко приставки в едно, като: клещи, отверки, пила, отварачка за консерви и бутилки, джобно ножче и дори нокторезачка. Той ще бъде незаменим приятел, който може помогне на мъжа в много ситуации и винаги ще бъде на разположение в джоба му. Мултитуловете са изработени от неръждаема стомана с висока издръжливост на влага, както и непретенциозен за поддръжка.

  1. Комплект за барбекю

Комплектите за барбекю са напълно подходящ подарък. Ако мъжът, на когото ще подарявате е любител готвач и фен на скарата и грила, то престилка с прибори за барбекю или комплект за барбекю в куфар биха били чудесен избор. Със сигурност би се зарадвал да получи подобен тип комплекти за барбекю, които ще бъдат много практични. Такъв тип комплекти включват шпатула, вилица за нарязване и щипки, като всички са с дръжки от неръждаема стомана. Готварската престилка е изработена от от 600D полиестер и е много здрава и издръжлива, при многократно ползване и пране.

  1. Тефтер органайзер

За да бъде един мъж максимално организиран през дните от седмицата и уикенда, можете да му подарите тефтер органайзер, който да се превърне в негов пръв помощник в изпълнението на неговите ежедневни професионални и лични задачи. Съвременния бизнес тефтер органайзер е много удобен и практичен, като при този модел е сигурно, че няма да се повреди, счупи или изключи в най-неподходящия момент, както често се случва при смартфоните. Вътрешната част на един такъв органайзер включва: поставка за телефон, държачи за различни джаджи, джобове за визитни картички, бележки и документи.